Bög eller ???

2009-05-30 22:19:33
Hahaha asså jag såg nyss den hära sjukt roliga videon med spectacular från RnB gruppen pritty ricky.
Asså kolla in hur han dansar bög eller inte hahahahaah enligt mig så är han en bög men själv så säger han så hära

"Everybody knows I'm not gay. Them little tight man drawers ... I bought ‘em to show off my cuts in my stomach. I wanted to show off my body. The underwear was for the ladies

 sum one is in  denial , jag säger bara the lades dont whant to see that omg


Kimora lee på sjukhuset

2009-05-30 22:06:09

Hej jag skrev ju tidigar om kimora lees baby shower men läste nyss att hon har åkt in på sjuk huset för att få sitt barn
så om några timmar säkert så kommer ett nytt liv komma till värden oo  jag säger bara grattis kimora i förhand.
Här är en bild på henne  i sjukhuset den har just kommit  up i från henns ex man som skriver så hära.


Haha my baby momma tweeting beautiful

picture from hospital and talking about being in labor whith
Ming an Aokis new brother or sister??



Kimora lee simmons baby shower

2009-05-30 13:54:08
Om ni inte visste så är kimmora lee gravid och kommer snart att få sitt 3 barn pappan till hennsn nya bulle är oscars nominerade Djimon Hounsou . Kimora har tidigare döttrana Ming Lee och Aoki Lee med den sjukt ricka Russel Simmons och är inte det hära sjukt han betalar 40.000 dollar i månaden i underhålls pengar  sjukt asså .
Aj Kimora har inte sakt barnets skön men som det ser utt så är det en litten pojke kolla själv .









Sjuk snygga skor

2009-05-30 13:23:43

Hej hej jag skulle göra vad som hällst för att få de hära skona de är jorda av giuseppe zanotti oo så sjukt snygga
men de kostar ganska mycket kolla in de . Kolla i videon  berthday sex med Jeremih som jag har lakt up tjejen har ett par skit snygga skor i från just giuseppe zanotti.
De hära kostar  9325 kr men det ska nog gå =)


Sommarens hetaste låt

2009-05-30 04:25:30

Låten berthday sex med den nya artisten  Jeremih kommer lätt att bli  sommarens hetaste låt enligt mig i alla fall lyssna på den videon är sjuk het också .


Chris brown säger i am not a monster !!!

2009-05-30 04:13:10
Hej här är chris browns första video sen det dära med rihanna hände . I  videon så pratar han mest om att han har varit bort i ett tag och att hans nya skiva kommer snart den ska tydligen hetta graffiti och han slutar med att säga att han inte är en monster kolla in videon .Chris jag älskar dig fortfarande =).

Skriv till T.I.

2009-05-30 03:48:06

Som ni alla borde vet så har  min älskling börjat sitt 366 dagars fängelse straff  han är för snygg för att sitta inlåst .
Men nu så fick jag redda på att man kan skriva brev till han asså han kommer att läsa de själv kommer kanske att ta ganska långt tid med tanken på hur många som kommer att skriva till han . Men han kommer att få de jag tror inte att jag kommer att göra det men här är addresen om non vill skriva .Tjejer bara så att ni vet så är han faktis min man  hahahaah
CLIFFORD J HARRIS
REGISTER NUMBER: 59458-019
FCI FORREST CITY LOW
FEDERAL CORRECTIONAL INSTITUTION
P.O. BOX 9000
FORREST CITY, AR 72336


SKÖN DAG

2009-05-30 00:38:40

Hej hej i dag eller ska jag säga i går för kl är över 12 men i alla fall . Har haft en skön dag.   Hade ingen skola i dag så jag vaknade typ 2 hahah sen så gick jag en snabis till farsta centrum för att köpa min älskade kläning love it läger up bilden på den sen när jag ska ha på mig den. Aj efter centrum så va jag bara med min familjen  vi hade mysigt vi va på en park i när heten där vi grillade gud så gott det var mm hahaha asså jag älskar kött skulle aldrig kuna bli vegitarian .Efter det så gick vi hem och åt glass med jordgubbar det va så sjukt gott asså jag är en glass älskar skulle lätt kuna äta en hell big pack själv hahaha. puss puss

mina misslyckade choklad täkta jordgubbar haahahah


Desmond Hatchett 29 år och 21 barn

2009-05-28 22:39:35
Gud läste nyss om den hära killen han är bara 29 år men har 21 barn skit synd . Han har barn med 11 olika kvinnor  på ett sett så tycker jag synd om han för att han jobbar för minimal lön och ham måste betala jävligt mycket underhåll . Men liksom hur dum kan man vara hallo det fins not som heter kondom  asså på ett sätt blir man jävlit arig asså han måste ha varit största playern det är sjukt  typisk de flesta svarta killar görs så mycket för att få litte fitta sorry men det är ju sant tycker jag.




Måste ha den hära kläningen

2009-05-28 20:01:22
Hej hej va med sandra i dag i farsta centum  provade litte kläder på H&M jag måste köpa den hära kläningen den satt så sjukt  bra på mig hi hi hi . Jag kommer att köpa den i morgon .

Kanye wests nya video med rihanna

2009-05-28 10:02:24
Hej hej det va ett tag sen men nu är jag tillbacka =). Här kommer kanyes nya musik video paranoid den som är med i videon är ingen mindre en skit snygga rihanna  asså de två borde fan bli tillsammans han är ju så grymt cool också. Låten är oki tycker jag men videon är ssjukt bra jort tycker jag hopas att ni gilar den med .

Rihanna strulade med en snyggin

2009-05-23 03:01:48

Gud vad jag är på g just nu hahaha aj rihanna är så över chris brown tur det i måndags så var hon utt med några kompisar i new york för att ha litte kul och visst hade hon kul. Enligt en källa så va rihanna helt på den kanadensiska snyggingen Aubrey "Drake" Graham.  som är en rapare  och skit snygg enligt mig go girl .Tydligen så drack hon whiskey med äpple juice  och hånglade up han hela kvälen sen vid midnatt så stack de tillsammans.


Lil wayne baby number 3

2009-05-23 02:40:01

Ja det är sant lil wayne ska bli pappa i gen han har ju en dotter på typ 12 och inte så sent som i föra året som han fick en son med en okänd kvinna. Men nu så är hans babymama inte okänd det är hans från och till flickvän Louren London  som är en skådis har varit med i filmen  atl med min man Ti och i filmen this chrismas med chris brown  och i skit många musik videon hon är också modell för p.diddys sean john . Det va tydligen inte planerat men de villde ha kvar det skit bra tycker jag kommer att bli en skit söt unge.


Veckans video

2009-05-23 01:34:57
Hej hej vet att jag inte har lagt upp några nya videon men det är bara för att jag inte har hittat en som är bra nog. Men det har jag nu =) det är beyonces låt ego älskar den låten favorit i min ipod aj men nu så är videon här och beyonce är super snygg som vanligt 

Slut mellan kanye och Amber

2009-05-22 01:40:00
Hej hej läste nyss att det är tydligen slut mellan värdens coolaste par , Kanye west och Amber rose.Hopas att det inte är sant de var så grymt coola tillsamans . Men tydligen så dumpade mr west henne för att hon höll på med raparen cassidy asså om det är sant så är hon  kårkad asså jag tar mr west villken dag som helst hahahahahah .









Rihanna så jävla grym

2009-05-21 21:40:45
Rihanna gör långsam  comback .Hon visar sig allt oftare och gör det förstås med stil!
Stjärnan besökte restaurangen Da Silvano's i New Yorks Meat Packing District och promenerade därifrån. Hon bar en grön scarf från Matthew Williamson coh matchande solglasögon






GRATTIS MERCEDES 1 ÅR

2009-05-21 18:43:16

Gud tiden går så fort i dag så fyler min underbara gud dotter marcedes 1 år . Det kändes som att det va i går hon kom till värden hon är så söt och nu så har hon blivit en stor flicka grattis gumman  I LOVE U.










I MISS LA

2009-05-21 01:39:05

Jag håller på att pratar med sean i LA  gud vad jag vill tilback hade så kul och jag sacknar sean och alla andra.
Jag och aida hade sjukt kul i LA  vi va dära i 7 veckor folk trode typ att vi vara sjuka hahahah vi gick runt som villsna turister hahahaah men jag sacknar .Alla festerna och de roliga människorna . En av alla människorna som jag kom ricktigt nära va just sean  vi kunde prata om allat  och han va min lilla romans där borta tycker att det är sjukt bra att vi har kontakten kvar fast det snart va ett år sen vi sågs. här kommer  litte bilder i från LA.





 SKUMA BILDER HAHAAHH


Hallå

2009-05-20 20:21:56
Hej hej gud vad jag är trört  har varit utte sen kl 10 kom nyss hem .I dag så hände det inte så mycket men i går efter skolan så va jag med sandra i farsta centrum där så ått vi god mat på ett cafe och kollade litte i affärer.Jag villde köpa kläder men fick inte av sandra hahahah aj här kommer litte bilder











SÅ JÄVLA GRYM

2009-05-19 14:15:07
Hej var tvungen att lägga in den hära videon så jävla grym asså hahahahahaahah .

Veckans klänning

2009-05-19 13:28:55

Den hära veckan är det en gulig klänning i fårn nelly.com .Det är en skit söt rosa klänning med svart band runt midjan med en rosett på . Den måste jag bara köpa.


Sawy Dress SEK 499, Vila - NELLY.COM



Snyggaste

2009-05-19 13:02:42

Nu så är jag i skolan sitter har med izabelle som äter korv asså vem tar med sig korv till skolan duma kines hahaahah.
aj kolla in de nya ipod hörlurar med 14 karat diamanter gud skulle döö om jag hade de hahahah de är skit snygga kostar  3.500 dollar .









Hallo

2009-05-19 12:38:18
Hej hej sorry har inte skrivit så mycket  ska börja skriva mera jag lovar.I går så va jag först i stan med mina två kineser hahaha köpte en super fin lång klänning på hm den kommer jag att använda när jag åker till san tropez  ska dit med en kill kompis han har ett hus där ner kommer att bli skit kul längtar. Efter stan så åkte jag till farsta centrum  där  så möte jag upp sandra vi käkade på donken sen så hjälpte hon mig att köpa presenter till lilla mercedes som fyler 1 år på torsdag  de har så sjuk söta grejer på BR blev medlem där i går hahahahah. Lyckades till slut hitta not i från matthew williamson på hm en skit snygg t tröja kostade 250 . Här kommer litte bilder .






MADEA ÄR TILLBACKA

2009-05-14 17:31:40

Gud jag är så glad värdens bästa madea är tillbacka  i den nya filmen madea goes to jail som först va en pjäs. Kommer att vara så bra gud längtar efter att få se den . Alla som har sett några av tyler parrys filmer vet varför jag är en sån madea freak  tyler parry är bäst  han gör inte bara roliga filmer han gör filmer som man lär sig mycket av plus så är det han som är madea det kan inte bli bätre


Snygg bild

2009-05-14 15:31:06

OO här kommer en bild på mig och söta matilda från när vi va utte i lördags tycker att vi blev skit snygga på bilden  men vi är ju två super snygga tjejer so enjoy 2 deelishes ladys hahahahah.


SPENCER PRATT HIP HOPS FRAMTID HAHAHAHAHAHAHAH

2009-05-14 15:09:27

Hej hej gud jag läste det roligast nyheten nyss omg alla vet vem spencer från the hills är heidi skuma man . Nu  så ska han släppa en hip hop singel  och  han säger att han är hip hops framtid hahahahahahahaha inten nog med det så säger han att han är den vita jay-z  och att hans älskade fru heidi  är bätre en beyonce  för att beyonce va grundad av destinys chiild men heidi sjunger solo och att de två kommer att bli en mycket  bätre bonnie&clyde en vad jay-z  och beyonce var hahahaha. Det året spencer ens kommer i närheten av att vara lika grym som jay-z  asså jag säger bara att då måste hip hopen döööö ut ska inte ens prata om att heidi blir bätre en beyonce hahahahaha.
som de kan slå jay-z och beyonce








Obama glass =)

2009-05-13 18:23:50
Kolla vad jag hittade vet inte om det fins på ricktigt men det skulle vara super coolt med ben&jerry obama glass den heter yes pecan så jävla cooooolt

Rick ross är pank

2009-05-13 02:27:43
Alla som är stora hip hop fans som jag vet vem rick ross är.Nu så sägs det att han är skit pank ganska pinsamt om man är en stor hip hop sjärna och inte har råd med bling haahahah.För några veckor sen så va han på omslaget av tidnigen XXL som är en av usa största hip hop tidnigar  där han säger att han inte är pank och inte har haft ekonomie problem men  tydligen hade han på sig ett par fakea Louis vuitton solglasögon .Nu så blir tidnigen stämd för det  av Lv så jävla synd hahahahaah aj hÄR ÄR OMSLAGET .

Litte bilder på mig

2009-05-12 22:48:50







I  LOVE ME =)

The sims 3

2009-05-12 12:34:03
Gud vad jag älskar the sims spelen  och nu så kommer the sims 3 den 4 juni kommer den att finsa i butiker i sverige men man kan förhandsboka den nu .Jag jorde det i game kostar mellan 49 och 100 kr gud längtar jag är värsta  spelnörden hahaha.









Veckans klänning

2009-05-12 11:34:29
En super fin vit klännign med svart spets från gina bara 399 kr

JUPP DET ÄR RIHANNA !!!!!

2009-05-11 22:58:46
Hej hej  det fins mera bilder på rihanna naken nu är jag nästa 100% på att det är hon så synd. Det är inte bara rihanna uttan cassie har också foton.Men hära är mera bilder på rihanna

Bilder

2009-05-11 21:40:34
Hade tråkigt i londons flygplats hahaha
Mina nya skor .

kommer mera sen  puss puss  nu så  blir det den nya Bj och musik puss

Hej hej

2009-05-11 21:23:09

Hej hej i dag så va jag i stan med sandra  vi käkade  lunch på JOHN CHRIS COFFEE. Det blev  en super god pastasallad  med kyckling och till eferrätt så blev det äpplepaj med vanilje sås jag blev super mätt..Jag tänkte bild bomba litte  nu  bilder i från föra vecka och så puss puss.







RIhanna eller inte ??

2009-05-09 19:10:50

Omg jag hittade nyss den hära bilden .De säga att det är rihanna vet ej om det är hon för man ser inte ansiktet .Vad tror ni ?? det ser utt som henns kropp enligt mig men vet ej .





Party i kväll

2009-05-09 18:13:53
Hej hej i dag så ska jag ut för första gången med matilda sen vi blev 18 gud kommer att bli så kul tror att vi ska till k2 .
Bra musik och snygga killar hihihi .Jag kommer att ha på mig en snygg grön klänning som jag köpte i london. Sorry att jag inte har skrivit så mycket på sissta tiden men ska börja göra det lovar. hÄR ÄR BILDEN PÅ MIN KLÄNING PUSS

Hallå

2009-05-07 11:02:53
Hej hej har inte skrivit så mycket  .Men nu så är jag hemma i sverige gud vad jag har jort av med pengar på två dagar är 9000 kr bort hahah men det är värt det lägger upp bilder sen på vad jag har köpt. I tisdags så va jag med matilda och min guddotter hon fick värdens coolaste skor av mig kolla in de så snygga . Här är en  clip på matild vi va typ 16 här hahahah skit kul





Massor av breezer och glass

2009-05-03 23:02:52
Hallooooooooo  aker hem snart jaa so glad. Nu so sitter jag po rumet i london ska strax dricka en massa breezer typ 8 stycken  gud kommer att bli helt borta hahahah. Jag hittade en ny smak av ben and jerry  det ar cheesecake brownie den ar skit god ses i morgon i sverige puss puss





Hallo

2009-05-03 12:35:00
Hej hej kommer hem i fron london i morgon .Jag ar sjuk har skit ont i halsen so har inte kopt so mycket har .Det va so skumt for miig har en massa pengar po mig men kande inte for att kopa not hahahaha det ar not nytt for mig  ha sandra nu so kan du vara stolt hahahahah.Men nar jag kommer hem i morgon so ska jag traffa matilda och kanske kopa not vem vet puss puss .

´