I Skolan

2010-04-30 09:44:02
Hej dolls!! siiter just nu i skolan och pluggar snart börjar våran mösspåtagning . Super kul hopas att det inte rengnar sitter här med Anna och Izabella här kommer en litten bild på mig och Anna det är ju förbjudet att ta bilder på Izabelle heheheheh.


Thumbnail


Ride The beat

2010-04-29 22:14:51
Säger bara dame cici kolla in ciaras senaste video ride ft Ludacris. Asså så jävla het!! hon är så jävla grym , super snygg och tung på att dansa så säger bara go girl.


Thumbnail

Har Tråkigt

2010-04-29 22:01:14
Hej dolls gud vad jag har tråkigt hahaha . Har inget att göra så tror att jag ska kolla på non film får se vilken det blir i morgon så lovar jag att skriva mycket a eller jag kanske inte borde lova vi får se hur det går hehehe men god natt honeys vi hörs i morgon puss puss.


Thumbnail

Några få ord

2010-04-29 11:10:29
Hej dolls asså jag vet inte vart jag ska börja det är så mycket som måste göras när man ska ta studenten . Och jag har inte ens hitta klänningen eller skona börja bli orolig att jag inte kommer att göra det sjukt synd då . Men va nyss ine på nelly hittade ett par super snygga vitta klänningar men vi får se hur det blir med det längtar endå som fan asså kommer att bli sjukt kul heheheheh i morgon är det mösspåtagning hoss oss very nice  hörs snart puss ps kolla in bilden på mig sjukt gammal hahahah gud va synd .


Thumbnail

Traveling in Style

2010-04-29 00:46:16
Det hära är vad jag kallar för Traveling in style kolla in Kardashian sysstrana . Så jävla grymma med deras Loui V resväskor <3  men hur årkar man flyga så dära måste vara sjukt jobbigt men det är ju deras jobb very nice ladys mig i framtiden a eller väldigt snart hahaahha.


Thumbnail

My Girls

2010-04-28 18:38:18
Hej dolls kom nyss hem asså jag är i stan varje dag hahaha sjukt det va jag aldrig förut . I dag va jag med Jay Anna och min lilla kines aka Izabelle och värdens sötaste hund rocky hahaha . Jag och anna satt på kajen ett bra tag när de andra två tjejerna kom så drog vi till stan och rökte på hahaha nej skojar bara vi rökte men det va vattenpipa så mysigt att bara sitta där .


Thumbnail

En Glass Vid Kajen

2010-04-28 10:42:53
Hello snart så ska jag och några tjejer ner till kajen och ta en glass med tjejerna under lång rasten det är så jävla skönt dära . Sola litte inte för att jag behöver det då hahahaha men vi ses snart .

Thumbnail

Lång Dag

2010-04-28 09:53:00
Hej dolls sorry för att jag inte bloggade så mycket i går men va så sjukt tröt . Va ine i stan hella dan . Började först med att åka in till centralen med Jay chagga hahahah vi köpte en massa frukt och en burk grädde  sen så gick vi ner till kungsan och satte oss där med sandra . Efter ett tag började typ rengna så vi gick til fridays och satt där ett bra tag döör för deras strawberry daiquiri så jävla gott nu vet jag vart jag kommer att hänga hella sommaren .


Thumbnail

God Morgon

2010-04-27 08:23:11
God morgon dolls! ska strax till skolan vilde bara komma in och säga hej . Tror att jag och tjejerna plus en viss bög ska grilla i dag vi får se med vädret snälla inget reng vill ha sol . Längtar tills fredag för då har vi mösspåtagning i skolan och det är valbårg kan det blir bätre ?. Längtar fyfan vad vi ska festa på fredag aj men skriver mera sen i skolan puss puss.



Thumbnail

Så tröt

2010-04-26 22:17:47
Hej dolls asså jag är sjukt tröt i dag har haft en skön dag med mina tjejer och min lilla bög Gustavo . Va ine i stan med Jay och sandra vi satt och rökte vattenpipa det va min första gång hehehehe sjukt synd va . Det va ganska kul efter det drog vi till snaps och satt där en lång stund nu ska jag nog ta och sova så god natt vi ses i morgon .


Thumbnail

Veckans Video

2010-04-26 08:57:07

Hej dolls! gud vad jag har längtat till idag  för den hära veckans video är jag so in love with . Har typ lyssnat sönder låten det är ingen mindre en Chris Brown ft Tyga med låten Holla At Me . Har aldrig sätt Chris breeze så hära så jävla grym!!. Skulle lägga upp den föra veckan men den kom inte först på onsdag så va tvungen att vänta tills i dag men här är den .



Thumbnail

lilla Lamin<3

2010-04-25 16:55:17
Nu är jag hemma i gen och lilla Lamin är här och kollar runt . Han är så jävla söt älskar han så mycket han är just nu i mitt knä och kollar hur jag skriver på datan helt ine i det sjukt synd hahahaha


Thumbnail

Några Få Ord

2010-04-25 13:10:34
Hello älsklingar hur är det med er ??.Med mig är det bra ska strax till centrum och hitta en present till min lille bror fyfan vad det är svårt att köpa not till killar stora som små . Har altid haft svårt för att hitta presenter till de. Aj får gå till BR och se vad jag hittar det är ju tanken som räknas hahahaha tror inte fan på det dära . Man vill ju ha fina presenter hatar när folk säger så .


Thumbnail

Beyonce Blev Begraven I Sanden Av Söta Julez

2010-04-24 20:33:37
För några dagar sen så va beyonce och Jay-z på stranden med Beyonces söta sysster son Julez .  Han fick äran att begrava sin begåvade moster i sanden medans Jay-z tog en massa bilder kolla in .


Thumbnail

Kardashians For Bebe Round 2

2010-04-24 19:13:50
Asså ååååå jag vill så gärna vara i usa . Nu så har Kim och hennes sysstras andra collektion för klädmärket bebe kommit fyfan asså så jävla snygga klädder.Åååå jag vill så gäna ha allat kolla in de vad tycker? Ni visst är kädderna att döö för .


Thumbnail

Vad Är For Mycket?

2010-04-23 15:39:12
Hej dolls!! skulle till stan men tror att jag ska till centrum med sandra  vi har litte att prata om. När har en kompis gått för långt asså jag är en person som förlåter väldigt lätt men endå hatar jag folk som ljuger . Speciellt om saker som inte ens är värda att ljuga om . Aj vi får se vad som händer.


Thumbnail

Mina Top 5 Tv Serier

2010-04-22 21:24:15
Hm att bara skriva 5 är sjukt svårt för mig men det kommer nog att gå hehehehe säger 5 i dag och 5 i morgon . Jag kolla nästan aldrig på tv sitter framför datan och tittar på alla mina serier där för jag älskar americkans tv så jävla underbar .


1. Meet The Browns
Asså om man vill skratta så ska man fan kolla på meet the browns . Med värdens bästa Mr Brown
fyfan skratta barar av att tänka på han hahaha .  Inte konstigt att jag gillar meet the browns med tanken på att det är en Tyler Perry serie han som skapade Madea .





2, House of Payne
Nu när vi endå pratar om Tyler Perry så måste man nämna house of payne . En sjuk rolig serie om en galen familje visst så skrattar man som fan . Men i bland så gråter man också  inte bara komedi utan alvaliga saker som drog missbruk och mycket mera i love it .





3, Tiny&Toya
Tiny and toya är en super skön reality serie om Tiny som är mäste kände för att vara T.I.s flickvän. Men det som många inte visst om henne att hon va med i en super känd tjej grupp som hetter xscape  från 90 talet och att hon har vunnit en grammy för låten hon skrev till TLC  no scrubs . Hon har tre barn en dotter som hetter Zonnique Pullins och två söner med T.I.  Clifford "King Harris och Major Harris  . Toya är väll bara känd för att hon har varit gift med Lill wayen och har en dotter med honom som hetter  Reginae Carter .  Serien handlar om deras live och problem sjukt bra .





4, Kendra
Mäst känd som Kendra Wilkinson en av Hugh Hefner många flickväner . Hon va också med i serien the girls next door och då va hon den vilda party tjejern .  Men nu typ två år efter det så är hon typ hemmafrur gift med nfl spelaren Hank Basket som hon har sonen Hank den tredje eller fjärde med hahahah synd . Aj Så man får se henne som värsta hemmefrun sjukt rolig älskar kendra får mig alltid att skratta.

Kendra-Wilkinson-Kendra-Promo-Image


5, Keeping Up With The Kardashians
Asså behöver jag ens säga mycket hahaha alla som läser min blogg vet att jag döör för Kim Kardashian inte för att jag är gay men hon är så jävla snygg. Och så klart vill jag kolla på henne och hennes galan familje då älskar the Kardashians <3.


Thumbnail

Centrum

2010-04-22 19:09:29
Hej dolls! kom hem nyss i från centrum med min lilla sysster . Vi gick runt litte man hittar inte så mycket i farsta enligt mig då men köpte litte undisar från H&M och en söt tröja i från gina  som jag ska vissa er nu . Det kommer strax ett inlägg till puss puss.


Thumbnail

Vaknade Nyss

2010-04-22 15:10:26
Hej dolls!! herregud vad jag är trött . Vaknade nyss är fotfarande skit trött hahahhaa i morgon så ska jag träffa Matilds ine i stan få se vad vi hittar på nu så ska jag kolla på kourtney and khloe take miami  jag kollar fan aldrig på svenska tv serrier tänte skriva om alla mina favorit serrier senare i kväll ses snart honeys.


Thumbnail

Jag <3 Starbucks

2010-04-21 10:35:09
Asså funder fan på att dra till london över helgen bara eller not fyfan vad jag saknar starbucks. Så tråkigt som hag har just nu så gick jag in på starbucks.com bara för att dregla litte över allat gott som jag sacknar hahaha . Men äligt asså du måste fan öppna en starbucks ine i stan det kommer att vara mitt andra hem i love it .





Thumbnail

En Till Liten Video

2010-04-21 08:32:40
God morgon dolls! sitter just nu och har näringslära sjukt tråkigt . Här kommer en till kort liten video i från min student skiva ganska rolig men den är typ på tvären hetter det så ? Hehehehehe kolla in den.





Thumbnail

Före&Efter

2010-04-20 21:18:40
Hej dolls nu blir det ganska mycket Amber Rose här för jag är ju typ obsessed av henne hahahahaha . Asså hon är ju så snygg och så grymt cool har nog sagt det 100 gånger men kan inte låta bli och så tråkigt som jag har var jag tvungen att gå in på taaz och göra henne helt annorlunda asså tänk om hon va typ super blond med mega stora tuttar blåa ögon och mycket läppglans  a då skulle hon se ut så hära. Tror nog att jag gillar henne som hon är just nu super cool men hon skulle vara super fin med hår också kanske inte som blondin bara.


Thumbnail

My Push up Bra will help me get my man

2010-04-20 09:48:19
Asså omg jag håller på att döö av skratt. Det va ett tag sen jag såg not så hära ghetto den hära kvinna är bara för rolig hahahaha kolla in henne.


Thumbnail

Min Klänning I Från StudentSkivan

2010-04-20 09:26:57
Gud vad många fina kommentare jag har fått av mina fina läsare om min klänning som jag hade på min student skiva. Jag som typ ångrade att jag köpten den hahahaha det gör jag inte längre men jag lär ju inte använda den igen  . Den kommer i från Gina Tricot och kostar bara 250 kr .




Thumbnail

En Fin Dag

2010-04-20 08:47:14
Hello dolls ! sally är sjukt tröt kom fan nästa inte upp i från sängen. Men man blir sjukt glad och pig av vädret jag är så glad att det är snart sommar älskar sol . Just nu gör jag inte så mycket sitter i skolan och läser en bok men vi hör snart honeys .




Thumbnail

Så roligt

2010-04-20 01:19:05
Asså omg säger jag bara herregud jag håller på att dööö av skratt. Asså ni måste värkligen lyssna på den hära tjejen hon hetter Kat Stacks och påstor att hon och raparen Nelly har hållt på i två månader . Lyssn hur hon gör bort sig på radion när hon tror att det är ett fan som frågar henne hur hon och Nelly började hålla på men det hon inte vissta va att det va sjävaste Nelly hon pratade med hahahahaahahah asså det är sjukt kul håller på att döööö av garv fyfan asså det är sjukt synd

  





Thumbnail

LisaRaye: The Real McCoy

2010-04-19 22:41:47
Asså i dag jorde jag något som va väldigt svårt för mig . Men jag är sjukt glad att jag jorde det käner mig stolt över mig själv . Hm undrar vad jag ska göra nu ? Tror att det blir att kolla på en ny serrie med LisaRaye den hetter The Real McCoy tror att jag kommer att älska den hon är ju så jävla snygg ! . Vi ses i morgon dolls puss puss.



Thumbnail

Veckans Video

2010-04-19 15:26:34
Det är måndag asså en ny video .Den hära veckan är det Plies  med låten She Got It Made sjukt skön älskar den . Om det var så enkelt som det är i videon man stor utanför en affär så kommer en kille och köpar alla du vill ha hahahaha hm kanske ska prova att stå utanför gucci hahahaha det lär ju bli många år . Aj kolla in den sköna videon .

Thumbnail

Video I Från Student Skivan

2010-04-19 11:47:29
God morgon dolls! sitter framför datan istället för att göra mig klar till skolan . Sjukt synd fick nys några små korta videon i från min studentskiva självklart måste jag lägga upp de för att jag är så ond hahahaha nej det är jag inte . Men man kan fan inte låta bli kolla in den så hörs vi snart puss puss.


Thumbnail

Grattis Lilla Skit Unge

2010-04-18 15:56:47
Idag så fyller min lille bror som fyller 7 år i dag vilde bara säga grattis är till en sjukt jobbig . Litten ungen  hopas att du får en kul födelsedag <3.


Thumbnail

En Lyckad Kväll

2010-04-18 15:42:15
Hej dolls fyfan vad jag och sandra hade kul i går . Dansade söder oss och huset bjöd på allat betalade inte för ett skit det är vad jag kallar för vip . Vi lär ju dra ditt varje fredag för att föra sen på lördagar lär vi festa där. Det är en litten club i liljeholmen hahaha vi trode typ att vi skulle dra efter en halv timme . Men vi va kvar tills de stängde . Och fyfan vad mycket jag fick reda på om Anna Anka she is a Hoe a nasty hoe hahahaha sjukt synd vill bara tacka Ebbe och Julius för en lyckad kväll tack grabbar  .



Thumbnail

Hej och Hej Då

2010-04-17 21:51:58
Hej dolls kom nyss hem i från sötisen och hans föräldra . Har massa bilder men hinner fan inte lägga up de just nu måste fixa mig sen blir det utgång . Tror att jag ska ha på mig min super snygga klänning i från H&M lägger upp en massa bilder i morgon puss puss älsklingar bjuder på en ful bild på mig hahahaha  .


Thumbnail

Ett Par Rader Till Er

2010-04-17 15:22:04
Hej dolls !! skulle bara komma in och skriva ett par rader till er . Ska strax gå och hälsa på lilla sötisen och sjävl klart ta en massa bilder på han . I kväll blir det utgång med sandra får se vart vi går . Aj nu så ska jag hopa in i duchen vi ses snart puss puss.


Thumbnail

Ny Mobil?

2010-04-16 23:22:17
Hej dolls! funder fan på om jag ska köpa en ny mobil är ganska tröt på den jag har nu  och det är en nokia E75 . Super bra mobil men jag vill så gärna ha en snyggare men vilken ? Absolut inte en iphone som halva sverige har det är så jävla tråkigt när alla går runt med likadana saker hatar det hahaha . Det är också därför jag köpte den ljusa louis vuitton väskan för den är inte lika kände som tex den bruna jag gillar att stika ut . Det är så mycket coolare.


Thumbnail

En Skiva Jag Sent Kommer Att Glöma !

2010-04-16 15:01:18

Hej dolls! vaknade nyss jag säger  bara omg!! . Studen skivan började sjukt bra alla hade skit kul dansade åt god mat. Sen började eftersläpet det var också Nice. Dansade mådde bra folk började dricka sjukt mycket.  Speciellt Anna omg då blev det knas jag visste inte att en sån liten tjej kunde vara så stark!! . Hon råkade typ puta en brud på dansgolvet som putade henne tillbaka och då blev det knas . Jag brukar ju gå ut med henne men har aldrig aldrig sätt henne så dära galen!! . Asså ingen kunde hålla ner henne hon slog alla som försökte hjälpa henne. Drog nästan av mitt hår slog sönder vakterna. Ingen kunde hjälpa henne asså  . Till slut lyckades de ta ut henne ifrån klubben polisen hade kommit och jag försökte lugna ner henne igen  . Så att hon inte hamna i en fyllo cell nej då skulle hon in och slå alla med en glasflaska haha men asså det kan hon ju glömma hon var fan inte sig själv har aldrig sätt henne så dära ! . Vi försökte verkligen lugna ner henne men som tur var så lyckades hon komma hem till slut. Fick nyss ett samtal ifrån henne där hon bad om ursäkt till alla tror inte att det hjälper henne så mycket folk är så sura på henne hahahahaha . Det hära bråket vad vid 12 två timmar senare blir det bråk igen på toan mellan två killar som verklige spårade ut. Nån bröt näsan den andras panna hade typ sprickigt blod över allat . Då fick polisen nog och kastet uta alla. Det var sjukt synd att folk kommer och förstör för alla som har roligt speciellt mig som har jobbat så hårt för skivan det suger hårt.
Anna hahahaha


Thumbnail


Hello

2010-04-16 13:16:54
Hej älsklingar vaknade nyss skivan va knass i går säger mera om det sen men jag lär nig inte glöma den i första hand hahahahahaha så jävla synd . Nu skan jag äta ses snart puss puss


Thumbnail

En Gammal Bild

2010-04-15 08:28:39
God morgon dolls! sitter just nu i skolan har hotell lektion snart eller snart och snart så har vi skiva hahahaah . Hallå kolla in vilken gammal bild jag hittade på mig själv för några dagar sen gud . Den hära bilden är minst 3 år gammal hahahaha.


Thumbnail

Sjukt Tröt

2010-04-14 22:28:38
Hej dolls kom bara in för att säga god natt är så jävla tröt . Det har ju varit mycket spring med skivan men nu så äntligen så ska vi bara ha kul . Men nu så går jag och lägger mig vi ses i morgon älsklingar puss puss


Thumbnail

Candy Slice My Chick Bad Remix

2010-04-14 18:41:17
Asså herregud jag dog när jag såg den hära videon hahahahaha så jävla skön. Ni kommer nog i håg veckans video för ett 3 veckor sen  var Ludacris Ft Diamond,Trina & Eve med "My Chick Bad Remixen . Kolla in de hära vita tjejernas version av den så jävla roliga de skickade in den som audition till tv serrien Glee hahaha gruppen hetter Candy Slice . Tror ni att de har en chansen ??


Thumbnail

Vad ska jag ha på mig i Morgon!

2010-04-14 10:09:48
Hej dolls! asså gud jag är så taggad student skiva kommer att bli sjukt kul . Jag sitter just nu i skolan och gör inte så mycket fundera bara på vad jag ska ha på mig på skivan tänkte kanske den hära klänningen i från H&M men är inte säker vi får se.


Thumbnail

Is Barbie b*tch

2010-04-14 00:02:20
Asså kolla in henne så jävla snygg jag älskar Nicki Minaj hon och Amber Rose är så tunga  . Men hon är bäst  kolla in henne  som den svarta Marilyn Monroe i tidnigen XXL. Sjukt snygga bilder



Thumbnail

Mr i Guess That U Dont do it for The Ladies!!

2010-04-13 23:33:00

Finns det ingen som kan hjälpa  AKA Mr do it for the ladies men det verkar som om han inte gör så mycket för the ladies. Nu är det så att min kära vän har problem med för tidig utlösning under samlag och jag tror att han skulle uppskatta om ni killar som verkligen do it for the ladies ger han lite tips om hur han kan undvika att komma efter en minut. PLEASE PLEASE HELP HIM ! ! ! !   



Thumbnail


Student Skiva !!

2010-04-13 17:28:15
Hej dolls sorry att jag inte har bloggat . Men datan i skolan är knass jag har goda nyheter vi ska ha vår student skiva nu på torsdag jaaaaaaa . Vi lyckde få i hop alla pengarna så jävla nice  kommer att bli sjukt kul längtar som fan . Kom gärna och festa med mig på club metro på söder


Thumbnail


Bra Eller Dåligt ??

2010-04-12 11:13:14
Asså jag vet inte ricktig vad jag tycker visst så tycker jag att det är ok att göra kopior av typ en harve leger klänning med tanken på att de är sjukt dyra . Men att gina tricot gör kopior av lipsy klänningar käns litt för mycket om man frågar mig asså de kostar i från 400-till 1000 kr tror jag vadå inte litte löjligt . Kommer de inte på flera sakeri stället för att göra billiga kopior fel om man frågar mig vad tycker ni??

Lipsy Grecian Drape DressLipsy Grecian Drape Dress

Thumbnail

Veckans Video

2010-04-12 08:56:58
Det är måndag jaa! och det betyder ju en ny video. Den hära veckan är det den senaste singeln i från The Dream låten hetter Love King sjukt skön älskar fan alla hans låtar han är så jävla grym!  . Han vet vad vi tjejer gillar att höra .


Thumbnail

Värdens Sötaste

2010-04-12 08:37:27
God morgon dolls!! sitter just nu i skolan gör inte så mycket asså kan ej fatta att om mindre en två månader tar jag studenten längtar. I går så va sötis hemma hoss mig och hälsade på så klart menar jag lilla Lamin lätt värdens sötaste ungen och gud vad han har blivit stor . Tiden går så fort kändes fan som om det va i går jag skrev att han va född . Kolla in hans söta body heheheheh .


Thumbnail

He Is A Man!!

2010-04-11 19:21:58
Asså man borde inte få vara så hära snygg och singel plus rik och en kändis det funkar inte hahaha. Asså kolla in Trey songz super heta bilder tror att man håller på att döö här. Den hära snubben är man hahaha dame varför ska han vara så låntg borta i love Americka .


Thumbnail

Umm, he’s my boyfriend.

2010-04-11 02:25:59
Men är det sant hahahaha lilla Rihanna kommer äntligen fram med att hon dejtar Matt Kemp hos Ryan Seacrest . Asså hur länge har man inte veta om det så hära säger hon
   

Första Bilderna På Lilla VIOLET NASH !!

2010-04-11 00:07:48
Den 26 februari 2010  blev ju Christina Milian och The dream föräldra till lilla Violet Nash . Här kommer de första bilderna på den lilla sötisen med sin mamma asså hon är underbart söööt håller på att döö här .


Thumbnail

Sandras Dans !

2010-04-10 20:43:25
Asså ni måste se den hära kolla in sandra dansa så grym hahahahaha . Just kolla in hennes sjukt snygga klänning sexyg


Thumbnail

The Grind

2010-04-10 20:22:09
Hallå dolls! sitter just nu här ensam hemma gör inte så mycket . Jag va ju ute med sandra i går  vi va på the grind tyckte att det va ok asså jag trode första att det va non natt club men gud så fel jag kan ha . Vi blev värkligen lurade ditt tänkte dra efter en kvart typ men sen så började de med sjukt bra musik så jag kunde inte lämmna stället lol . Så klart så blev det svensk hip hop och ni som läser min blogg märker nog att jag inte är så ine i det i dont hate men asså inte min stil . De enda bra va ju så klart Eboi och million stylez gryma grabbar !


Thumbnail

Till Värdens Bästa

2010-04-10 13:21:09
Asså det är så sjukt jobbig att förloran non så nära en . Not som jag inte ens kan förstå elller tänka mig . Vilde bara säga att jag älskar dig så mycket och är här för dig för vad som hällst kan ta mig runt jorden 4 gånger för dig och tillback . Så mycket betyder du för mig  i love you <3


Thumbnail

Få Ord

2010-04-08 22:46:58
Hej dolls sorry att jag inte har bloggat mycket  , Men nästa vecka kommer ni fan att trötna på mig kommer att blogga sjukt mycket lovar er det . Asså i dag har inte varit en bra dag för mig mycket har hänt som jag inte förstår hur kan folk vara så taskiga så hämskt asså . Aj nog om det i morgon blir det utgång med sandra hahaha kommer att bli kul för det är up till mig  vart vi ska gå nice hahaha vi ses i morgon.


Thumbnail

Så Sega Människor

2010-04-08 15:22:27
Hej dolls asså jag tycker så synd om mig själv ett råd till alla som tar studenten nästa år och kommer att ha en skiva . Va inte den som tar ansvar det suger stt behöva springa efter folk som inte betalar eller säljer sina biljeter
Thumbnail

No Time

2010-04-07 11:52:30
Hej dolls! vet inte ricktig hur mycket mera jag kommer att skriva den hära veckan . Har så sjukt mycket att göra med våran stunden skiva som är nästa torsdag ska strax springa till banken och fixa litte grejer vi ses sen puss puss


Thumbnail

Veckans Video

2010-04-06 23:17:57
Hej dolls vet att jag är sen ute men va ju sjuk som sagt . Här kommer den hära veckans video som är Demarco med låten  Show It . En sjukt grym låt som får mig att tänka på sena somar nätter längtra .


Thumbnail

I Am A Live!!

2010-04-06 12:45:21
Hej dolls! asså ni anar inte hur sjuk jag har varit nu i 4 dagar .Trode fan att jag skulle döö har varit magsjuk det är därför jag inte har bloggat nu på ett bra tag. Men mår mycket bättre nu so i am back and a live . Jag är en sån som aldrig blir sjuk sisst jag var så hära sjuk va när jag va 15 asså för snart 5 år sen . Käner mig fotfarande litte svag men snart är jag nog mig själv i gen vi ses sen puss puss.


Thumbnail

Värdens Bästa Currygryta

2010-04-02 21:33:05
Hallå blev nyss klar med att laga värdens bästa currygryta så jävla gott . Vet fan inte hur jag jorde den men det gick och äta hahahaha synd men så är det nu blir det gossip girl för mig puss puss

Steg 1


Steg 2


Steg 3


Steg 4 ät hahahaha

Thumbnail

Hans Familje Kunde Inte

2010-04-02 17:46:23
Asså jag säger bara alla gör misstag . Men tror inte heller att min mamma skulle gilla om min lille bror kom och sa att han skulle gifta sig med en tjej som har en porr film . Tydligen va det därför Kim och Reggie jorde slut . För att hans familje kunde inte aceptera Kims sex video och att det inte fins en chans att hon skulle bli mrs Bush . Det var synd de va så sjukt finna i hop men men nu är ju Reggie singel hahahahaah det skadar ju inte nej nu va jag elak .


Thumbnail

Crunchy mm

2010-04-02 16:26:14

Hej dolls!! gud jag är så jävla trög i dag vet ej varför käns som en söndag för mig . Sitter just nu med en skål crunchy från ica så jävla gott leker nyttig när det inte ens är det hahahaah aj nu ska jag kolla på film vi ses snart puss puss.'


Thumbnail


Tråkigaste Kvällen Ever

2010-04-02 02:06:43

Asså omg asså jag hade sjukt tråkigt höll på att döööö . Som jag sa så va jag på Gk med sandra Gustavo och hans kompis fyfan det va typ rock musik och alla som va där va runt 40-60 år . Själv klart så fans det några emosar . Jag som vilde dansa sjukt tråkigt att det blev så .'


Thumbnail


Party!!

2010-04-01 20:52:08
Hellå dolls! ska fan ut och dansa i dag trorde att det skulle bli i morgon men då är det typ stängt  överallt. Så ska till GK med sandra . Köpte en super fin top och kjol  när jag va i centrum . Kjolen kommer i från gina och topen är från hm visst är de fina .Vissar up en bild inan jag går ut sen puss puss.


Thumbnail

Till Centrum

2010-04-01 13:58:25
Hej hej kommer bara in snabt och säger att nu drar jag till farsta centrum hopas att jag hittar not  som jag bara måste köpa hehehehe aj vi ses sen dolls!


Thumbnail

Litte Om I Går

2010-04-01 10:48:28
God morgon dolls! vaknade nyss och nu så sitter jag här och äter billys pan pizza vilken frukost va?hahahaa. Hade sjukt kul med matilda och Leon i går va med de från 2 till 9 vi började vår dag med att försöka hitta en klänning från H&M graden collection det va hellt omöjligt att är typ slut så ledsen =( . Det jorde typ så att jag tapade lusten att shopa och det händer inte ofta hahaha men vi hade endå kul avslutade vår dag med en 2 timmars fika på John Chris .  Här kommer litte bilder .
hahaha



Thumbnail

´