Sally Time

2010-07-31 21:58:56
Nu så är jag hemma igen va ute på en träff hahahaha det gick ganska bra men vi får se hur det går .Söker fan ingen kille just nu de är bara problem men om jag hitta non som kan ge mig en stor blingad ring så klart då hahahah skojar bara .


Thumbnail

Bästa Från H&M är Snart Min!!!

2010-07-31 17:42:30
Hej dolls ja nu så har jag smällt nyheterna om T.I. litte hahahaha skojar bara  . skulle komma in snapt och säga att jag har klickat hem de två absoluta snyggaste klänningarn på H&M just nu asså de är bara att döö för och sjukt billiga 250 för båda två i just love it .

Thumbnail

Sorliga Nyheter

2010-07-31 03:11:57
Asså nej gud varaför han av alla jag som trode att jag hade en chans men nu är den borta hahaha . Min älsklig Clifford Harris jr aka T.I. är inte längre singel buuu =( han gifte sig i torsdags med sin flickvän Tameka aka Tiny i Miami Floridas i ett domstolshus ?? vem fan vill gifta sig där aj . Jag är så uppröd just nu hahahah nej skojar bara önskar de alt lycka i värden det va på tiden att hon fick sin TIP hon väntade fan i 9 år .


0730_ti_marriage_EX_tmz_certif
Thumbnail

Versaces Leather-trimmed mini dress

2010-07-31 00:57:56
Asså hur fabolus är inte den hära versace klänningen så jävla snygg i just love it . O varför är jag fattig hahaha asså det är så synd att den hära underbar underbara klänningen kostar typ 60.000 kr det fins en till verson av den klänningen i mörk blåt och längre  vet inte priset på den hahaha tror inte att jag vill det heller  det är sjukt hahah . Men det är därför vi har asos hittade en sjukt lik klänning fast litte längre där för ungefär 1000 kr den ska jag absolut klicka hem kolla in den hära klänningen la upp den i går men måste skriva om den igen.
Versace Leather-trimmed mini dress
Versace Leather-trimmed mini dressVersace Leather-trimmed mini dress



Nu den i från Asos


ASOS Asymmetric Corset Maxi Dress


Thumbnail

Super Snygga Klänningar Från Bik Bok

2010-07-30 00:51:58
Asså gud jag håller på att döööööö när jag gick in på Bik Boks hemmsida . De har super snygga klänningar oo gud i morgon ska jag och ana springa ner till farsta centrum tror jag asså  kolla in de .


Thumbnail

Versaces Pr-Fall

2010-07-29 16:41:51
Hej dolls! fyfan vad det regnar asså men det är faktis ganska skönt tycker jag =) . Aj asså gud  kollade nyss på Versaces pr-fall collekton asså jag dör så jävla snygga klänningar  jag älskar färglada klädder och det är exakt vad den hära collektonen är det är mycket blåt grönt orange och så klart litte mörkar färger i just love it kolla in klänningarna .






Thumbnail





A.L.C. French Lace mini dress

2010-07-29 00:27:13
Yes dolls vi hinner med en klänning till hittade den hära super snygga spets klänningen i från A.L.C.  blev så kär i den . Den kostar runt 6000 kr hittade en liknade i från nelly kommer inte i håg hur mycket den kostar men det är långt i från 6000 kr hahaha kolla in de .






Den liknade i från Nelly



Thumbnail

The Kardashians In 90210

2010-07-28 16:20:27
Asså jag längtar värkligen efter den nya sessongen av 90210 fick reda på ett tag sen att Kim Khloe och Kourtney är inte så säker på att hon ska men de kommer i alla fall att vara med på ett av snitt av serrien . De spelade in den för ett tag sen här är en bild på  Kim och Khloe med AnnaLynne McCord aka Naomi 
Kim Kardashian Annalynne McCord 90210 Khloe Kardashian

Thumbnail

Oscar de la Renta Silk-blend matelasse dress

2010-07-28 16:01:30
Hittade den hära super snygga plus litte söta klänningen i från oscar de la renta  . Perfeckt cooktail klänning eller kanske till balen hahaah a men tror inte att det är så många som skulle kuna köpa den med tanken på att den kostar runt 31.000 kr asså de som ska på balen men man vet ju aldrig aj . Men själv klart så hittade jag en liknade som kostar runt 900 kr den är superfin den också tror att det enda man behöver till den klänningen är ett par Studio 120 peep-toe pumps från Christina Louboutin det skulle vara perfeckt !!!
Oscar de la Renta Silk-blend matelasse dress





Här kommer den  liknande



Thumbnail

Mycket Mindre Sally

2010-07-28 15:46:54
Hej dolls! sitter hemma och gör inte så mycket   just nu skriver inte jag  så mycket om mig själv längre för att jag måste vara en av värdens tråkigaste människor hahahaha och jag skojar inte ens   . Så i stället skriver jag som sagt om klänningar för det är just mode kändisar och musik som jag briner mest för . Så det kommer att bli så mycket mera sånt nu jag kommer väl in litte då och då och vissar upp klädder som jag har köpte eller om jag har varit ute med non kompis men det blir nog inte så ofta . Men är fortfarande en DIVA hahaha



Thumbnail

Prikigt Från D&G

2010-07-27 23:03:43
Har läst väldigt många dåliga kommentarer om lilla RiRi  i den prikiga D&G jumpsuiten . Asså jag tycker faktis att hon passar i den det är ju liksom Rihanna men om jag skulle välja så skulle jag ta klänningen i stället för jumpsuiten hittade en med likadan mönster också i från D&G som är super snygg kostar runt 5000 kolla in den värkligen att döö för enligt mig .





Thumbnail

Alexander McQueen's Intarsia wool and silk-blend dress

2010-07-27 15:09:50

Hello dolls asså jag skriver fan bara om klänningar hahaha kolla in den hära super snygga klänningen i från Alexander Mcqueen tycker att den är ganska höstig den klänningen och ett par ankle boots skulle vara super snyggT om man nu har råd . Den hära klänningen kostar också runt 9000 såg en liknade på H&M för 199 värkligen diva style =) .

Alexander McQueen Intarsia wool and silk-blend dress
Alexander McQueen Intarsia wool and silk-blend dressAlexander McQueen Intarsia wool and silk-blend dress



Här kommer den i från H&m










Thumbnail


Harve leger Vivien cutout bandage dress

2010-07-26 22:29:05
Asså den hära super snygga  harve leger Vivien cutout bandage dress skulle jag döö för om jag hade rätta kropen asså hahahahaha . Men äligt den är super snygg det är bara synd att den typ kostar 9.000 kr

.jag vet att det inte är många som som kan köpa den klänningen eller de andra som jag har bloggat om nu så lovar jag att altid hitta liknade  klänningar för mycket mindre pengar  och så klart har jag hitta en kopia av den hära den kostar runt  1050 kr från asos tycker att de är super lika oo gud vad jag älskar klänningar .







´Här kommer kopian från asos


Thumbnail

Veckans Video

2010-07-26 22:02:09
Asså gud vad jag älskar den hära låten !! det är så klart min älskling T.I. ft Keri Hilson med låten  Got Your Back . Asså den hära videon är så grym och det som är så jävla gulligt är att Hans honey Tiny är med i slutet av videon kolla in den så värd det .


Thumbnail

Kardashian Girls

2010-07-26 19:55:50
Hej dolls har inte bloggat på ett tag nu va faktis i ullared hahaha så jävla tråkigt . Aj nog om det kolla in den hära videon som jag hittade så jävla skön perodi av kardashian sysstrarna ni måste kolla in den veckans video kommer också strax puss honeys .



Veckans Video

2010-07-21 23:07:08
Hej dolls här kommer veckans video som är Miss Nicki Minaj med låten your love säger bara i love it den hära tjejen är så grym .Längtar värkligen till hennes album kommer ut kommer att vara så grym kolla in videon till den hära gryma låten och så klart är hon super snygg.


Thumbnail

Wow Baby Kardashian !!!

2010-07-20 00:47:51
Hej dolls sorry skriver inte så mycket va men skriver när jag käner för det . Men asså kolla in Kim Khole och Kourtneys lilla sysster Kendall  asså tjejen är sjukt snygg och är lik Kim som fan tycker jag aa hon har inte curverna men endå . Hittade de hära super snygga bilderna på henne kolla in de .


Thumbnail

Mina Nelly sko

2010-07-18 22:37:32
haha är med och tävllar på nelly.com kolla in min sko visst är den snygg skulle så kuna designa mina egna skor asså .
Mina designade sko på NELLY.COM







 

Mina designade sko på NELLY.COM

 

Mina designade sko på NELLY.COM
Mina designade sko på NELLY.COM

 

Mina designade sko på NELLY.COM

 





Mina designade sko på NELLY.COM


Thumbnail


Vem Va Snyggast I Preen Klänningen ??

2010-07-17 12:57:44
Hej dolls ok sysstrana Kim och Khloe Kardashian har haft likadan klänning fast i olika färger .Den som hade på sig den hära otroliga snyggga spetsklänningen designad av Preen var först Khloe hon hade den på sin födelsedag  hon hade den med rosa . Medans stora sysster kim  hade på sig en likadan men helsvart för bara några dagar sen  vem va snyggast i den tycker ni ?? . Personligen måste jag nog säga Kim hon passade otroligt bra i den kolla in själva .



Thumbnail

Veckans Video

2010-07-17 03:54:01
Hej dolls tänkte bara komma in nu och lägga upp en video den hära veckan är det Jason Derulo med låten What If en superskön låt kolla in den .


Thumbnail

Grattis Till Carmelo Anthony Och Lala Vazquez

2010-07-12 19:31:41
Hej honeys asså jag är så sjukt glad för Carmelo och Lala som gifte sig i går efter att ha varit förlovade i 5 år . De har också en sjukt söt son . Här är litte bilder i från bröllopet a i alla fall på gästerna  som va där och de va bland anat Kim Kardashian, Ciara, Kelly Rowland, Ludacris, Serena Williams, Trina, Kenyon Martin och med flera  kolla in ciaras och kims klädder älskar allt från top till tå just love it .



Thumbnail

Lindsay Lohan 30 Dagar

2010-07-10 01:51:18
Hej dolls jag kanske är litte ond men va fan . Jag va bara tvungen att vissa er den hära videon på lilla Lindsay Lohan när hon fick reda på att hon ska vara inlåst i 30 dagar hahahaha tyckte att hennes min va ganska rolig kolla in när hon totalt bryter i hop . Säger bara det va fan på tiden att non spärade in henne  tycker inte synd om henne som man bäddar får man ligga



En Skön Dag

2010-07-08 00:03:21
Hej honeys fyfan vad jag har ätit mycket tårta de hära senaste dagana hehehe börjar fan trötna litte bara . I dag va jag på stan igen och fikade med en vänn kom hem åt litte tårta pratade  med Matild och vi två ska ut och fira att vi har blivit gammla det blir på  lördag då jävlar ska ni se  hahaha .

Snygga Klänningar Från Alice + Olivia

2010-07-07 09:06:11
Asså de hära klänningarna är så super heta  från Alice + Olivia vill ha alla och kolla in den super snygga playsiten i just love it så Diva Style kolla in de blir inte ni också sugen på att köpa allt synd att man inte är så rick då lol hahahahaha.
Alice + Olivia Tessa asymmetric silk-blend dressAlice + Olivia Sequin bustier cotton dress
Alice + Olivia Ivy cutout jersey dress Alice + Olivia Roxanne leather and silk dress
Alice + Olivia Jasmine ruched silk dressAlice + Olivia Sequined silk-georgette dress
Alice + Olivia Marshall combo shirt dressAlice + Olivia Georgette draped mini dress
Alice + Olivia Flounce silk-chiffon playsuit


Thumbnail

Veckans Video

2010-07-07 08:47:27
God morgon dolls tror mig jag vill inte vara uppe just nu . Men de håller på att renovera här så det är omöjligt att sova . Aj tänkte lägga upp veckans video den hära veckan är det en video som skulle komma upp för ett tag sen det är den super snygga Trey Songz med låten Yo Side of The Bed så jävla bra älskar den låten .


Thumbnail

Natt Bloggar

2010-07-07 03:53:48
Hej dolls natt bloggar litte fyfan vad jag har varit dålig med bloggen . Tror att det är värmen men men vi får se hur det kommer att gå . I dag va jag i stan med Izabelle vi tog en fika och snackade en massa om allt mellan himel och jord därför älskar jag min lilla kines kan prat med henne om vad som hällst aj nu måst jag fan sova om jag ska komma upp  i morgon puss puss .



Thumbnail

Jag Är 20 !!!!!!!

2010-07-06 14:24:19

Yes i made it  nu är man gammal hahaha skojar bara det käns underbart att säga att jag är 20 . A nu får vi se hur den hära året kommer att gå hopas att det blir mycket bättre en deta inte för att jag hade ett dåligt år  men det kan altid bli bättre hahaha . Villde bara tacka alla  mina underbara vänner tack för allt älsklingar love yall <3



Thumbnail


Eva 20 År och Jag Snart 20 År

2010-07-05 17:25:10
Hej dolls skulle komma in och säga Grattis till min älskade eva  som blev 20 år i dag yes du är gammal heheh . Själv så har jag några timmar kvar tills jag blir 20 men det är snart väldigt snart . Kommer nog inte att göra så mycket för alla är typ uptagna  =( men vi får se .


Thumbnail

Kim I Harve Leger V-neck bandage Klänningen

2010-07-05 00:33:59
Asså både Kim Kardashian och henns snygga vaxdocka va båda två sjukt snygga i den hära super snygga rosa harve leger klänningen love it . Hon hade på sig den för ett par dagar sen när hon invigde sin egna vaxdocka på Madame Tussaauds i New York  vad tycker ni ganska lika va ?? . Klänningen kostar runt 10.000 kr
large product image

Thumbnail

Veckans Video

2010-07-04 17:20:16
Här kommer en välidgit sen video den hära veckan är det Sean Garrett Ft Nicki Minaj med låten  Get It All älskar den käner värkligen i gen mig själv aj måste springa nu ska på bio ses snart puss


Thumbnail

Litte Småt

2010-07-04 17:14:21
Hej dolls hur är det med er asså gud vad kul jag hade i går va med mina 3 favorit tjejer Izabelle Anna och Eva de årdnade en sjukt underbara dag till mig på starden i går fyfan vad kul vi hade love it skulle bara tack er älskar er så sjukt mycket har inte många kompisar men de som jag har skulle jag aldrig byta ut <3 .  Gud jag blir 20 om två dagar det är sjukt längtar .  Kolla också in min första tatuering den blev sjukt snygg



Thumbnail

100 år sen

2010-07-03 01:39:17
Hej dolls fyfan vad lange sen jag bloggade kans sjukt men nu så är jag tillbacka årkar inte skriva så mycket just nu men jag har massa att bäreta till er börjar nog i morgon kväall bi ses då puss puss


Thumbnail

´