Första Outfit Videon

2012-06-27 00:38:14
Hej dolls här kommer min allra första video där jag visar upp min outfit. Det är bara en kort snut men ändå roligt hopas att ni gillar den hihihi .Vissar så klart upp sminkningen också videon är ifrån midsommar dagen när jag gick ut med mina tjejer . 
 
 
 
 

Första Outfit Videon

2012-06-27 00:31:16

Hej dolls här kommer min allra första video där jag visar upp min outfit. Det är bara en kort snut men ändå roligt hopas att ni gillar den hihihi .


Då Drar Jag

2012-06-24 18:50:39
Hej igen dolls skulle bara komma in och säga då kör jag på nu sista helgdagen hahahah söndagar brukar ju vara chill dagar men vi kör på som om det var lördag yeah! Liten förhandsvisning hahaha på hur jag ser ut i dag . Mera bilder kommer upp i morgon hörs då puss
 
 
 

The Weeknd Ain't Over Just Yet!!

2012-06-24 17:17:27
Hej dolls! hur är det mer er hopas att det är bra med mig är det bara super. Hade sjukt kul igår kväll med mina tjejer var ute med Saffie och två av våra vänner som är här och hälsar på ifrån London tvillingarna Adama och Awa. Man har verkligen inte en tråkig minut med dom tjejerna . Ska strax göra mig i ordning och möta upp samma gäng plus vår lila Jessica yeah!!! som sagt helgen är inte över en . Vi ska käka middag får se vad vi hittar på efter . Men tänkte komma in och lägga upp fredagens outfit bilder samt i gårdagens också .
 
 
Det här hade jag på mig i fredags topen är ifrån asos.com och kjolen samt skärpet är ifrån
Gina Tricot
 
 
 
I går körde jag på en turkos klänning som också är ifrån asos.com och på det min 
älskade kavaj från Gina så klart!!! här kommer två bilder på mig och tjejerna också.
 
 
 
Snygginar!!
 
 
 
 

Vilken Kväll

2012-06-23 23:12:08
Hej dolls hopas att ni hade en underbar midsommar Min dag var helt underbar men kvällen slutade illa hahaha kolla in min video för att veta mera. Själv klart försöker jag förklara hur jag har sminkat mig måste verkligen bli bättre på det .
 
 

Jag Är Lite Beroende!!

2012-06-20 00:10:28
Dolls! Ni förstår inte hur mycket jag har dödat denna låt det är dom underbara gruppen P-Square ft Rick Ross låten heter Beautiful Onyinye ok jag är beroende i do love my 9ja boys får också så mycket finna bilder i huvudet när jag lyssnar på den här låten texten är verklige grym får vilken tjej som hällts att känna sig speciell och det är så det ska vara kolla in den .
 
 

Bday Outfits

2012-06-19 23:35:58
Hej dolls alltså jag är verkligen skit dålig på att svara på kommentarer ber så mycket om ursäkt ska bli bättre. Nu lite om min dag åkte in till stan vi 2 mötte upp Matilda så det blev att gå runt i stan några timmar och kolla på en massa kläder så klart. Hittade faktisk några skit snygga klänningar som jag kan tänka mig att ha på min födelsedag. Dom är i från topshop blev verkligen kär i den här vita fast i en annan färg hahaha det där låter roligt men a kolla på bilderna bara . Efter att varit med Matilda i några timmar blev det bio med Vanissa men skriver mer om det senare 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Helgens Outfit

2012-06-18 23:19:03
Hej dolls kom hem ifrån jobbet för en stund sen gud vad jag är trött tänkte bara komma in och lägga upp lördagens outfit bild. Nu om vad jag hade på mig hade på mig en top/klänning från en rendom butik och min nya favorit kjol som jag köpte på h&m för 150 vilket kap! Själv klart använde jag mitt favorit skärp från gina är verkligen beroende av mitt guld skärp love it.













Vilken Djungel Kommer Hon Ifrån

2012-06-17 22:02:02
OH lord Vanosuga is in the house make it rain on that hoe!! hahaha hej dolls alltså en liten video i från i går kväll haha jag och Vanissa mår fan inte bra kolla in den plus en  veckans andra sminkning hihih




Min Önskelista

2012-06-16 16:38:26
Shit vad tiden går fort fyller ju snart 22år känner mig verkligen gammal orka att jag ska ha 40års kris nu hahaha synd . Tänkte fixa en önskar lista efter som att folk jämt frågar mig vad jag vill ha. Alla tänker nog nu åå lord vad vill hon ha nu då hahahaha . Men önskar mig mest vill ha en massa produkter i från Mac så som foundation och concealer smink borstar , ögonskuggor , läppennor, ögonbrynspennor och två läppstift ett som heter Ruby Woo och girl about town. Smink produkter som jag verkligen vill ha just nu är Sleek makeup ögonskuggor så snygga färger . Men vänta det är mer hahahaha skulle verkligen döö för ett Nialaya armband visst inte att dom fans här i Sverige såg några i går på Nk så snygga!!! Det var typ det hahaha inte så farligt hahaha













Lite Om Igår

2012-06-16 16:25:14
Hej dolls alltså har jobbat som tusan nu den sitta tiden men behöver varenda krona . Har så mycket planer denna höst . Igår innan jobbet träffade jag min älskade Izabelle vi käkade lunch och snackade en massa skit vi bestämde oss för att försöka kläman in en weekend resa till London någon gång i Augusti skulle vara sjukt kul om vi kommer i väg. Efter lunch drog vi till Nk där Izabelle köpte don snyggaste Gucci solglasögonen fyfan vad dom är snygga men skit dyra tror att dom kostade 4700kr men dom var verkligen värt priset satt skit bra på henne. Blev själv väldigt sugen på dom hihihi. Har tyvärr inga bilder från i går men bjuder på den här av mig  drottningen hahaha.


Black And Gold

2012-06-14 16:35:22
Hej dolls sa ju i videon att jag skulle komma in i dag och lägga upp gårdagens outfit . Så här kommer den har på mig min älsklings jumpsuit från h&m gud vad jag älskar den så snygg! På det har jag mitt favorit guld skärp som jag köpte på gina tricot allt är ganska gammalt så kommer ej ihåg hur mycket det kostar men här kommer bilderna vad tycker ni Hot or Not?


2 Reasons To Love This Video

2012-06-14 16:22:54
Hej dolls och dom två orsakerna är Trey Songz och T.I det behövs inget mer en bara dom två sjukt sexiga killarna. Kolla in Trey Songz nya video till låten 2 Reasons ft T.I. åå så skön man fastna på den efter några gånger plus så kan man inte sluta dregla.

Love And Other Things!!

2012-06-14 00:31:35

Hej dolls sa ju att jag skulle komma in och lägga upp en video inlägg så här kommer den . Som rubriken säger så pratar jag om min kärlek the love of my life och livet så klart . Det händer mycket positivt i mitt liv så jag vill så gärna dela med mig hihihi ,


På Väg Till Ett Event

2012-06-13 19:04:48

Hej dolls! Är på väg till ett event med Vanissa . Kommer in i kväll och lägger upp en video samt visar upp min outfit. Så länge kan ni ju kolla på dom här :)


Jobb, Jobb Och Mera Jobb!

2012-06-12 11:54:50

Hej dolls! Alltså jag är så jävla trött har typ sovit 3 timmar skulle vara ledig i dag så jag satt uppe hela natten typ och pratade med min älskling <3 gick och la mig vid 5 jobbet ringde vid 7 och frågade om jag kunde jobba12-21 och det vilde jag så klart, Men kunde fan inte somna om efter samtalet låg och tänkte på att jag typ bara skulle sova 3 timmar till hahahaha och då kunde jag inte sova sjukt ! Men nu ska jag försöka jobba här får se hur det kommer att gå puss puss älsklingar


Jobb och Bio

2012-06-12 00:35:09
Hej dolls kom hem för ett tag sen gud har inte varit hemma sen kl 11. Började jobba vid 12 och slutade 21.00 efter jobbet åkte jag in till stan mötte upp Vanissa och vi gick på förhandsvisningen av ROCK OF AGES musikal/komedi med Tom Cruise tror att den har premiär den 23 juni och jag rekommenderar den stark!! Fyfan vad jag skrattade alltså den är grym dolls gå och se den när den kommer ut har aldrig sätt Tom Cruise så här så grym.


Bild Bomb

2012-06-10 18:58:08
Hej dolls hoppas att det är bra med er förutom att jag är sjukt förkyld så mår jag skit bra!! Gud vilken härlig helg jag har haft med dom bästa började fredagen med att fira Gustavo som fyllde 21 wihoo grattis gubben. Jag och Vanissa var bara där en stund sen så åkte vi till stan och mötte upp Saffie och några andra kompisar och dansade hela natten lång a eller till två sen så pallade inte mitt huvud mer mådde verkligen skit dåligt .Så vi drog till donken för Saffie var skit hungrig och vilde äta alltså jag mådde så himla dåligt att jag inte åt mat!! Tror inte att ni förstå hahaha det händer aldrig men mitt huvud höll på att explodera och Vanissa gjorde det inte bättre genom att få mig att skratta så mycket att jag till slut började gråta på bokstavligen . Den tjejen mår inte bra hon är så jävla rolig får alltid frågan vart fan har du hittat henne? Det roliga är att första gången man träffar henne tänker man viken dryg och otrevlig människa det kan vara i max en dag säger jag bara hahaha alltså men jag älskar min lila vanosuga suga baby. Tror att jag får dela upp den här inlägget här kommer en massa ego bilder på mig och vanissa från i fredags a eller mest på mig då hahaha har också lagt upp en video med denna smink look inte för att jag lär er speciellt mycket men älskar att filma =) . Har på mig en kort lång kjol från gina köpte den efter att jag såg den på afroegos blogg den blommiga linet är också i från Gina tror att den kostade 99kr



Min mamma bjöd in sig själv när vi lekte med photo booth lol




Am So Sorry

2012-06-07 20:57:08
Hej dolls alltså vet verkligen inte vad jag håller på med har typ helt glömt bort bloggen helt och hållet. Har börjat på ett nytt jobb så det tar mycket tid så har inte så mycket tid över för annat en att prata med min kille och umgås med vänner och familj. Har totalt glömt hur det var att vara tillsammans med någon som bor i ett anat land saknar honom så sjukt mycket men men man gör det bästa av sin situation. Nu lite om vad som jag har haft för mig förutom jobb då. Föra helgen drog jag ut och dansade lite med Vanissa och Saffie och det var super kul som vanligt alltså det var typ det enda jag vilde bäretta hahaha men här kommer bilderna från föra helgen . Hade på mig min fina klänning från gina köpte den på rean för 75kr hihihi och så min älsklings kavaj som också är i från gina .

Min vackra Saffiei love this girrrrrrrrrrrl <3<3





my love <3<3<3

Tävling!!!!

2012-06-04 17:56:49

Hej dolls tänkte först och främst vissa er lite nyheter som jag har köpt in. Efter det så berättar jag mer om en sjukt grym tävling där man kan vinna en massa grymma saker så kom kolla på videon och tävla så klart.

 

 

 

 

 


Veckans Första Smink Video

2012-06-01 01:52:53

Hej dolls det var ju ett tag sen jag la upp en smink video sä här kommer den .

 

 

 

 


´