Det Blir London

2010-06-24 19:20:16
Hej dolls asså jag lovar att jag ska blogga mycket mera nu när jag åker till london jupp det blev ändrad så jag hahah . Åker i morgon kl 5 med Anna kommer att bli så kul jag älskar värkligen london  ett av mina favorit städer ska försöka att blogga inana jag åker puss puss så länge


Thumbnail

Twilight Är Inget För Mig

2010-06-21 22:30:32
Hej dolls asså nej visst Tyler är jävligt sööt men att stå och vänta i 5 timmar i hovet för att knapt se han är nog inget för mig . Men gud vilka bra fans de har asså det va sjukt mycket folk som grät svimmade så fort de såg en glimt av de så guligt . Tog några bilder men de blev inte så bra fast att vi typ stog längs fram fyfan vad de puttades fick i alla fall Tylers öron på bild hahahaha kolla in de och en video klip väldigt kort .
De glada Tjejerna som fick träffa Bella och snygingen

 omg omg omg !!!!!!
 omg hans öra Tylers öra jag döööör
 omg hans andra öra !!!!
 Nästan hella han och non gubbe !!!

 Hon va inte  svår att få på bild undrar varför lol









Thumbnail

Veckans Video

2010-06-21 06:34:36

Det är måndag det betyder en ny video och med det menar jag en bra inte en sån D video som kissa va med i lol trode att jag skulle döö av garv så jävla pinsamt asså fyfan aj nog om den dåliga videon . Den hära veckan är det den nya från  Kat Deluna ft Akon med låten Push push sjukt skön jag älskar värkligen låten värsta dans låten ju  i love it och videon är grym kolla in den.



Thumbnail


Är Det Bara Jag Eller ??

2010-06-21 06:25:37
Asså jag undera bara om det är jag som tycker att Chris Browns så kallade nya flickvän är sjukt lik hans ex Rihanna asså de skulle lätt vara typ kussiner om man frågar mig hon hetter Jasmine Sanders och är modell . Asså jag tycker värkligen att det fins en likhett men men jag kanse är helt borta vad tycker ni ??


Thumbnail

Amber Rose

2010-06-20 18:15:47

Hek dolls!! sorry att jag inte bloggade i går men va på fest =) . Kolla in de hära snygga bilderna som jag hittade på den väldigt snygga Amber Rose från henne senaste photoshoot där hon är ingen mindre en den berömda Marliyn Monroe


Thumbnail


Strand Fin

2010-06-18 23:02:24
Hej dolls! som vanligt så kollar jag på massa snygga klänningar hittade sjukt snygga strand tunikor och klänningar från märken som  Lotta Stensson , Emamo , Missoni , La perla , Matthew Willamson och många flera kolla in de i just love it läger de i den ordningen som jag har skrivit upp här ungefär 3 från varje designer .
Lotta Stensson Silk tie-dyed poncho kaftanLotta Stensson Tie-dyed silk ponchoLotta Stensson Fringed printed chiffon kaftan


Emamó Aurora silk kaftanEmamó Embellished cotton kaftanEmamó Embellished voile kaftan





Missoni Atlanta knit tunicMissoni Ecuador kimono mini dressMissoni Banares woven maxi kaftan








La Perla Manisha jersey tunicLa Perla Padmaja jersey kaftanLa Perla Riddhi silk-blend maxi dress




Matthew Williamson Swarovski detail silk kaftanMatthew Williamson Embellished silk-chiffon kaftanMatthew Williamson Snake-print silk-chiffon kaftan



Thumbnail

Vinner Ju Aldrig

2010-06-18 17:57:52
Asså det hära är fan roligt jag var med i mtvs Twilight tävling  bara för att min sysster  är största Twilight nörden hon döör för de filmerna   och tor det eller ej men  jag vann  2 biljeter till den stora gala  i hovet  . Jag är en sån snäll sysster för jag förstår inte ricktigt vad som är den stora grejen med de filmerna men men hon är ju skit  glad asså jag fattar inte ens varför jag jorde det . Men det va i morse typ 4 på morgonen jag va  ine på mtv.com och kollade på 16 and pregnant hahaha så såg jag va med och tävlla om chansen att träffa Bella och den andra snuben . Så jag tänkte va fan min sysster skulle bli sjukt glad inte för att jag trode att jag skulle vinna för det gör jag aldrig aj skulle bara säga det hon är sjukt glad hahahahah så det är ju bra .


Thumbnail




Kim Kardashian i En Vit Sassa & Bide Klänning

2010-06-17 21:17:48
Gud vad jag älskar min nya kategori kommer nog att skriva mycket om just klänningar blir så glad av det . Aj Kolla in Kim i den vita sassa & bide klänningen den är sjukt snygg på henne men jag gillar den svart mycket mera tror att hon skulle vara snyggare i den . Klänningen kostar runt 21440 kr det är ju inte billigt . Men så tur så fins det liknade fast med korta armar i både svart och vit  på  asos. com  den svarta kostar där 789 kr medans den vitta kostar mera runt 1475



De från asos kommer nu




Thumbnail

Amber Rose I den gröna Klänningen Från Zac Posen

2010-06-17 17:54:02

Säger bara dame !! Amber va sjukt snygg i den hära gröna klänningen som är jort av Zac Posen . Passar henne värkligen och jag älskar färgen så snygg perfeckt för hennes curvor klänningen fina att köp tror inte att jag kan göra det då hahah den kostar nämligen  runt 14.000 kr och den är värd varenda öre om man frågar mig .
Zac Posen Cornelia duchesse satin dress

Thumbnail


Grupptryck Eller ??

2010-06-17 16:46:26

Asså jag har verkligen tänkt på ensak hoppas inte folk tar det härar fel nu  . Men alla unga tjejer som får barn nu på ett sätt så tror jag att det är som grupptryck asså vet inte hur jag ska förklara riktigt men vi säger så härar du har kompisar som röker då vill man ju typ prova också eller?? haha gud va svårt det blev nu.Men asså jag tror att det kan vara så att din bästa tjejkompis får en ungen och blir mamma hon pratar om hur underbart det är och att hon är så glad och lycklig att allt är perfekt  . Då kanske man börjar tänka men vad fan om det är så kul och underbart för henne då kanske jag också borde skaffa en ungen liksom hur svårt kan det vara  . Nu så hoppas jag att jag är totalt ute och cyklar men grejen är att jag inte tror att jag är det har sätt såna exemplar på folk som skaffar barn för att nån som de känner  i deras ålder och har en ungen. Tycker att det är otroligt fel asså stackars ungen  oK om man skaffar barn för att man bara vill och känner sig redo och vet att man klara av att vara mamma. Men om man gör det för fel orsaker då är man jävligt självisk. Eller har jag fel??


Thumbnail


Längtar!!

2010-06-17 16:12:29
Hej honeys i dag är en mycket bättre dag hehehe kom nyss hem va i centrum en snabise . Tror inte at jag kommer att hitta på så mycket i dag jag längtar värkligen till nästa fredag när jag och Anna åker till Sevila kommer att bli sjukt kul behöver värkligen lämna sverige i ett tag .Plus så älskar jag att vara utomland har inte rest mycket på väldigt länge nu men nu så jävlar hehehe


Thumbnail


I Just Love

2010-06-16 18:38:44
Hej dolls asså nej i dag va inte en bra dag för mig men pallar inte prata om det just nu . Sitter här och drömer om harve leger klänningar hehehe jag kan inte hjälpa vet inte hur många gånger jag pratar om de klänningarna här i bloggen . Men de är så himmla snygga och värkar sitta som en dröm på alla kändisar i allfal speciellt Kim Kardashian dame !!


Thumbnail

Katy Perry Ft.Snoop Dogg California Gurls

2010-06-15 23:51:44
Jag älskar värkligen Katy Perrys nya singel california gurls  så jävla tung   Nu så har videon komit och själv klart så är den grym en ganska god video man blir fan sugen kolla in och se vad jag menar =)


Thumbnail

Kim Och Justin ??

2010-06-15 19:17:04
Hm asså om man frågar mig så tycker jag att det är sjukt konstigt att en 29 årig kvinna  är kompis med en 16 årig pojke eller har jag fel  ?? . För några dagar sen va Kim Kardashian och Justin Biber i Bahams och fotoad wtf ? varför hopas att det inte är sexig bilder tror att det kan ge fel singnaler men tror inte att min älskade Kim är så sjuk men man vet ju aldrig kolla in bilderna .

Thumbnail

Michael Jackson The Game

2010-06-15 18:44:31

Asså hur coolt är inte det att det ska släpas ett Michael Jackson tv spel  snart så kan man moonwalka med självaste kungen av pop . Längtar värkligen efter tv spelet som kommer ut  non gång under året så alla tv spels nördar kan värkligen bli glada tror att  spelet kommer att finnas på xbox 360 , playstation 3 och  Nitendo wii längtar som fan vill värkligen spela hahaha.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Thumbnail


Sally And Anna Take Sevilla !!!!

2010-06-15 17:43:59
Hej dolls jupp jag ska inte bara till Alanya i slutet av sommaren  nästa vecka så åker jag och Anna panna till Spanien närmare sakt Sevilla gud vad kul längtar värkligen . Sist jag var där va december 2008 och jag hade sjukt kul och till och med då va det varmt  och nu så är det ju sommar så det kommer att vara runt 30 grader tror jag . Jaaa längtar fyfan vad kul  vi blir bara där i några dagar men kommer att njuta varje seckund  för att jag  ja  JAG SKA TILL SEVILLA !!!!



Thumbnail

Veckans Video

2010-06-14 22:15:14
Hej dolls sorry att jag inte har bloggat i dag men var litte upptagen . Har stora planer inför nästa vecka bäretar mera om det i morgon kommer att bli super kul aj . Här kommer veckans video som är Ludacris ft den super heta  Trey Songz med låten Sex Room en sjukt bra låt kolla in den i love it.


Thumbnail

Min Önske Lista

2010-06-14 03:49:25
Asså omg jag kan inte fatta att jag snart fyller 20 år det är fan sjukt hahaha . Jag fyller år den 6 juli längtar och jag ska fan ha kul man fyller liksom 20 bara engång visst det gör man ju altid men jag tycker att det är stort . Jag brykar aldrig veta vad jag vill ha när jag fyller år men nu så har jag en litten önske lista inte så billiga saker men några är det faktis =) det som jag önskar mig mest är T.I. så om jag får han blir jag väldigt glad hahahahahaha dröm på  .


Thumbnail

I Kväll Börjar Det

2010-06-13 20:05:19
Hej älsklingar jag är ju en tv nörd när det kommer till serrier i usa och i dag börjar den andra sesongen av Kourtney and Khloe Take Miami !!! jag längtar kommer att bli så mycket drama och man kommer att se mera av lilla Mason .


Thumbnail

Ulli Herzner'

2010-06-13 00:50:13

Hej dolls kommer ni ihåg Ulli från project runway sesong 2 hon va värkligen en av mina favoriter . Hon jorde så snygga färg glada klädder som värkligen passar till sommaren jag älskar hennes klänningar de är så jävla snygga skulle kuna tänka mig att ha på mig varenda en av de kolla själva .






Thumbnail


Gryma Nicki Minaj

2010-06-12 20:27:36
Så jävla grym snygg och super cool kola  in Nicki Minaj snygga bilder i från tidnigen Vibe i usa . Asså den hära tjejen är så grym och tung fattar varför lill kim är så svart sjuk på henne det skule jag nog också vara lol kolla in henne bara .


Thumbnail

ALANYAAAAA 18 AUGUSTI MED IZABELLE OCH ANNA YES!!

2010-06-12 14:38:41

Yes vi ska till Alanya nu så har Anna bokat  fyfan vad jag är glad. För vi kommer att fucka urrrrrrrrrrrrrrrrrr  stakars mig och Izabelle hopas bara att Anna inte dricker sig sne hahaha  . Vet att det är två månade kvar men endå är skit glad !!!


Thumbnail


Mera Bilder

2010-06-12 14:13:35
Hej  dolls vaknade nyss sitter i telefon med Anna panna försökte ringa lilla Kinesen men hon sover  . Jag och anna kollar runt på vart vi 3 ska åka i slutet av sommaren tror att det blir Alanya i turkiet längtar kommer att bli nice . Igår  så tog jag ju litte bilder  som sakt tog för första gången bilder med en kille hahaha det va litte konstigt men kul för det var med min brother from another mother  my homie hahaha lilla Richard hopas värkligen att du får jobbet .


Thumbnail

Ny Bilder

2010-06-11 21:59:29
Hej dolls sorry sorry fyfan asså jag vill värkligen hina blogga men jag hinner fan aldrig längre . Men jag ska värkligen försöka . Va och tog några nya bilder i dag med några kompisar de blev värkligen bra hittade sjukt många bilder som jag älskade här kommer några smak prov =)


Thumbnail

Kourtney & Khloé Take Miami Season 2

2010-06-10 20:41:13
Asså jaaaaaaaaaaaaaaaaaa tror inte non längtar lika mycket som jag efter de hära två tjejerna alla som läser min blogg vet ju att jsg är galen i Kardashian sysstrana och nu på söndag börjar Kourtney och Khloe  take miami sesson 2 asså det som jag har sätt på reklamen är grymt asså kommer att bli mycket knass kolla in själva fyfan vad jag längtar hehehe =)


Thumbnail


Så jävla Snyggg !

2010-06-10 20:28:28
Asså jag måste lägga upp en till video på Trey Songz live . Han tar upp en till fan uppe på scenen asså jag vill också håller fan på att döööööööö fan då asså om jag va den dära tjejer skulle jag typ svimma han är så jäkla snygg !!!!!



Thumbnail

Rihanna i Elle

2010-06-10 20:09:05
Såna hära bilder älskar jag på lilla Rihanna kolla in henne på nästa månads  omslag i tidning elle asså i usa då inte den svenska  . Så jävla snygg love it   och hon pratar litte om hennes nya boo och hennes gamla  så hära säger hon om henne nya  

I have a boyfriend. I’m so happy. I feel really comfortable, and it’s so easy. I have such a chaotic life, but at the end of the day, that is just my peace. It keeps me sane, really, talking to him and talking to my family.”
 
och så hära säger hon om Chris Brown låter likadant om man frågar mig .


“A year ago, I was very confused. Because he was my best friend. All of a sudden, one night changed our whole lives—not only our friendship, but our lives. I wanted to wake up one day and just not have that pain anymore. I wanted to be with him again or get over him—it was either-or. I just didn’t want to feel the pain, the confusion.”






Thumbnail

Mycket Att Göra

2010-06-10 13:56:55
Hej dolls asså sorry att jag aldrig bloggar men har värkligen inte tid just nu . Förklara mera när jag kan men jag ska försöka att blogga så mycket jag kan när hag har tid lova det =) skriver mera sen puss puss

Thumbnail


I Love Shoes

2010-06-08 21:11:35
Asså gud vad jag älskar skor kolla in de hära snygga håller fan på att döö . Vill ha alla par älskar märkes skor men synd att man inte har råd med de hahaha men man kan ju kolla bara


Thumbnail

Omg Sjukt Länge Sen

2010-06-08 11:40:52
God morgon dolls vaknade för en stund sen då kom jag på en gammal serrie som jag brukade kolla på när jag va väldigt litten hahahaha och det är sweetvalley high . Kommer någon i håg den men de två tvillingarna fyfan vad jag älskade den serrien fast att jag va typ 5 och inte fatade vad de snackade om men va helt ine i det hahaha så jävla synd .

Thumbnail

Jag Vet Att Ni Vill Tjejer

2010-06-07 21:21:55
Dame va bara tvungen att lägga upp den hära videon på två väldigt heta killar a eller en för mig älskar Trey Songz  lyssna på han och drake när de förklarar för tjejerna i publiken vad då kan och vill göra med de . Fyfan så jävla het !!! jag dööör  kolla in videon för alla Trey Songz och Drake älskare  .


Thumbnail

2010 MTV Movie Awards,

2010-06-07 20:22:46
Vem va snyggast på mtv movie awards som var i går den 6 junie i Universal Studios . Om man frågar mig så är det min älskade framtida man T.I. heheheh han är jämt snygg men själv klart så fans det andra super snygga killar och tjejer den snyggaste paret måste ha varit Zack och Vanessa  så jävla söta kolla in Nicky Hilton , Paris Hilton ,Stephanie Pratt , Whitney Port , Audrina Patridge , Anna Kendrick , Katy Perry , Lindsay Lohan; , och många flera .
101693402, FilmMagic /FilmMagic101699542, FilmMagic /FilmMagic101695754, FilmMagic /FilmMagic101696301, FilmMagic /FilmMagic101692283, WireImage /WireImage101690442, FilmMagic /FilmMagic101687508, WireImage /WireImage101684706, WireImage /WireImage101684692, FilmMagic /FilmMagic101683721, WireImage /WireImage101683369, FilmMagic /FilmMagic101682909, WireImage /WireImage101682890, WireImage /WireImage101681792, WireImage /WireImage101671052, FilmMagic /FilmMagic101681448, FilmMagic /FilmMagic101680492, FilmMagic /FilmMagic
Thumbnail

Veckans Video

2010-06-07 01:39:56
Det är måndag så tänker passa på att lägga upp veckans video som är The Dream ft Min älskling T.I. med låten Make Up Bag så jävla skön låt så om du har en kille som brukar lämnar dig och går ut och festar till 4 på morgonen se till att om han vill göra upp det till dig att du får en make up bag från channel eller som jag skulle vilja ha i från Loui hahahahaahah


Thumbnail

No Rihanna

2010-06-07 01:19:13
Asså visst så tycker jag att hon är grym men vad fan? Nu så har hon rött hår tycker inte att hon passar i det och hennes klädder börjar bli litte för mycket  . Hon kan ju lika gäna gå runt naken tycker jag säger bara att jag saknar den gamma guliga Rihanna mycket när jag kollar på de hära bilderna  vad tycker ni passar hon i rött hår eller inte ??



Thumbnail


Sommar Lov !!

2010-06-06 14:55:58
Hej dolls nu så har mitt sommar lov börjat och fyfan vad jag ska blogg nu har jag all tid i värden att skriva . Nu så har jag återställt mig från torsdag och fredags glömde skriva det men va ute med Anna och Kate som råkar vara transa asså jag hade ingen aning om att hon va en kille tror inte att ni skulle det heller hon är underbar och så rolig . Hon bor i Oslo men kom ner hitt för att festa . En sjukt snäll tjej  aj lägger upp en bild på henne  nu sen så skriver jag snar i gen puss så länge .


Thumbnail

Bästa Dagen I Mitt Live

2010-06-04 19:48:08
Asså hej dolls i går va fan den bästa dagen i mitt live fyfan vad kul jag hade önskar att jag kunde spola tillbacka tiden . Vi började i skolan där vi hade sjukt kul vår rektor höll tal och vi käkade god mat sen så jorde vi det skönaste som jag inte har sätt någon anan skola göra vi åkte båt till riddarholmen där alla våra vänner och familjer va asså det va så jäkla grymt !!!! . Sen blev det flak vi åkte runt i stan 2 timmar . Det va sjukt mycket folk vid fontänen vid kulturhuset och jätte många flak folk fackade urrr det slutade med att vi alla badade i fontänen så jäkla underbart . Vilde bara tacka alla för en underbar dag och min Izabelle tack så mycket för att du är bäst är sjukt glad att jag fick dela den hära dagen med dig  och att jag fik ta bilder på dig hehehe yes älskar dig du med Anna panna och Gustavo och Sandra sisst men inte mins min Familje och alla mina underbara vänner ni är bäst



Thumbnail

Nu Är Det Dags

2010-06-03 06:16:20
Hej dolls asså jag är så glad !! om några timmar så tar jag studenten asså det är sjukt . Håller på att fixa mig just nu men tänte komma in snapt och säga god morgon nu är det dags  =) . Vi får se om jag hinner att blogga i dag men tror inte det vi hör sen älsklingar

Thumbnail

Michael Jacksons Barn Får 33 Miljoner dollar var

2010-06-02 23:59:07
Asså sjukt bra att han lyckades lämna pengar till sina barm med tanken på att han hade litte ekonomiska problem  . Nu så kommer barnen få ett bra live det skulle de nog endå det ända är att de kommer att få vänta jävligt länge inan de kan bästem över sina egna pengar de måste blir 30 år asså det är ju inte i morgon med tanken på att Prince  är (13),   Paris (12)  och Blanket (8) men men hahaha det går nog bra endå .


Thumbnail

One More Day

2010-06-02 23:16:36
Hej honeys asså jag är så jävla glad jag tar studenten i morgon . Nu så kommer ni slipa höra mig snacka om det hahahaha asså jag kommer inte kuna sova i dag är så jävla glad asså va i stan typ hella dagen i dag . Först så va jag med Sandra och gustavo  efter det så träffade jag upp älskade Anna panna och hennes sjukt snygga och roliga sysster Jing she is fabolus =)  . Nu så måste jag förbreda allt till i morgon hehehehe så glad                    FÖR VI SKA TA STUDENTEN FYFAN VAD VI ÄR BRAAAAA!!!!




Thumbnail

Har fixat håret

2010-06-01 23:57:19
Hej dolls kom nyss hem va hos min kussin och fixade håret blev väldigt fin hehehehe  . Nu är det bara en dag kvar sen så tar jag studenten då lovar jag att börja blogga mycket mera  nu ska jag sova men vi hörs sen honeys puss puss .

Thumbnail

´