Lill Wayne nekade oral sex och blev nästan döda !!!!

2009-09-30 22:26:51

Jag fattar inte hur långt vissa tjejer kan gå för en kändis . Kolla in när lill wayne bäretar hur han nekade två tjejer oralsex aj kolla in videon hahaha puss.


Veckans Video

2009-09-29 13:15:15
Hej skulle läga upp den hära i går men glömde men här är den . Den hära veckan så är det  Marques Houstons new låt How i Do ganska bra eller vad tycker ni hot or not ????

50 cent hamnade på sjukhuset när han lyssnade på fat joe

2009-09-29 12:59:49
Hahahahahah asså 50 är så himla grym . Han satt och lyssnade på fat joes nya skiva när han kålapsade och fick föras till sjukhuset hahahahahahahahahah . Asså det är inget fel på han bara att han driver med fat joe men det är sjukt kul tycker jag kolla in klipet.

Litten shopahollic

2009-09-26 16:56:45
Hej hej tänkte  berätta litte för er vad jag jorde i går . Jag va på väg hem i från skolan när matilda ringde mig och frågade om jag villde träffa henne och min underbara guddotter Marcedes. Så jag åkte in till stan och träffade de vi gick till Nk för att kolla  litte på kläder asså Marcedes  berås värkligen på mig och hennes mamma hon älskar att shopa hahahah ni skulle se hur  hon gick runt och tittade på alla barnkläder i nk , bläddrade lite bland dem och tittade på prislapparna - det såg verkligen ut som att hon noggrant tänkte ut vilken av dem hon tänkte köpa, och såg hon något fint så visade hon det för oss hahaha så himmla söt kolla in bilderna som jag snode från hennes mammas blogg majbebis08.blogg.se




Värdens Dyraste BlackBerry

2009-09-26 15:53:25
Daaamn Alexander Amosu sägs har skapat världens dyraste Blackberry. Coverd 4,459 brilliant cut diamonds och i 18 carat guld , priset på den här dyra telefonen är 200,366 dollar. skulle lätt vilja ha en men En kund från mellan östern har redan köpt den fan då hahahahaha.




Baby dansar till Beyonce

2009-09-24 23:12:25
Hahahahaha kolla in den hära söta babyn som dansar till beyonces singel ladys så rolig och så himla söt.

Baby Phat 2010 collection

2009-09-24 22:17:10
Hej hej kära blogg har litte bilder från babay phats fashion show i new york fashion week den 16 september. Jag älskar märket det är fint väldigt färglada kläder och plus så är det kimora lee som är vd för baby phat och alla vet ju att hon är fabolus och hennes lilla son kenzo är så söt som ger sitt första gång på catwalken med mamma och hans två äldre sysstrar Ming och Aioki .Den snygga Kim k va också där . Kolla in kläderna sjukt snygga längtar till sommaren när jag åker till usa oo kommer att bli så kul.










Mama I Want To Sing!

2009-09-24 09:35:48

Hello snart så kommer filmen som jag har längtat efter att  se i ett år . Den hetter mama i want to sing Ciara har huvudrollen i filmen är baserad på Doris Troys livis historia hon va dotter till en präst som sjöng i kyrkan inan hon bliv uptäckt av Jemes Brown . Den låter sjut bra kolla in trailern


Gifta sig efter en månad ??

2009-09-24 08:59:51
Hej kommer ni i håg att jag sa att Khloe Kardashian dejtar basket sjänan Lamar Odoma . Nu så ska de typ gifta sig på söndag visst jag gillar choklad män men en månad jag skulle aldrig göra det skulle ni ????.  Så nu så har hon vallt ut saker som de vill ha i bröllops present . Har bild på några av sakerna de är ju inte billiga hahahahah men det ska det ju inte vara. Ett kniv set för 1.200 dollar soptunna för 200 dollar nästan 2000 kr ee en tiger statue för 6.200 dollar och mycket mera aj man gifter ju bara säg en gång bullshit hahah aj säger bara grattis.




Lady GaGa & Kanye West Fame Kills tour

2009-09-23 23:47:01
Hej hej Lady gaga ska ut på tune med Ingen mindre en vår älskade Kanye West . Tunen kommer att hetta 
FAME KILLS och kolla in prom videon asså man skulle lätt kuna tror att det är en porr film hahah man ser mest gagga och tyck kanyes händer men den är grov kolla in den .

Keri Hilson förlorade oskulden till usher

2009-09-23 18:45:01
Hej missuppfatta inte mig  nu hahah det va inte usher som tog den men det va det hon lyssnade på . Hon gör en intervju där hon berättar om hennes första kyss och hennes första sexuella upplevelse . Så klart har jag videon kolla in den puss.
keri hilson loses virginity to usher you got it bad q deezy big boys neighborhood in the morning interscope records miss keri baby



Hallå

2009-09-23 09:15:20
Hej hej sorry  han inte skriva i går . Jag har börjat läsa  en sjukt bra bok skriven av porr sjärnan Jenna Jameson  att älska som en porrstjärna. Det är hennes dagbok från när hon va 15 år har inte kommit så långt men jag kan inte sluta att läsa den sjukt bra rekomendera den för folk som gillar att läsa böker med späning.

15 åriga Rihanna dödar mariah careys hero låt

2009-09-21 19:43:37
Kolla in rihanna dödar låten hero asså gud hon måste värkligen ha tränat röste hårt efter det hära lyssna och säg gärna vad ni tycker asså jag tycker att det är hemmskt men hon är tung nu.

The real housewifes of atlanta

2009-09-21 13:01:45
hEJ hej  nu så är jag i skolan har inte jort så mycket under helgen bara kollat på the real housewifes of atlanta. Säger bara drama hahaha älskar det och gud va de hära kvinnorna är ricka det är sjukt hur mycket pengar  de gör av med. Några av de har egna syilelister frisörer makup artister kockar och barvakter. Två av de är gifta med idrottsmän  Deshawn är gift med Eric Snow som spelade i nba men är nu capten för Cleveland Cavaliers hon har tre söner med han 
    . Sen så har vi Lisa Wu Hartwell Lisar är halv africkan americkan och halv kines .Jag skulle  säga att hon är den smataste av de alla typiskt kineser hahahah  nej men hon är gift med Nfl spelaren Ed Hartwell som hon gifte sig med efter en månad de har en son tillsammans. Hon har också en egen smyckes linje som hetter Wu Girls ett kläd  märken  för barn som hetter Hart 2 Hart Baby . Hon jobbar också som mälkare med sin man de har en egen firma .

Sen så har vi Kim Zolciak aka the gold digger a asså vet ej hur jag ska förklar henne hon har två döttrar och lever på sin mystiska pojkvän som hon kallar för big poppa a sen så ska hon släppa en skiva hm fast hon inte kan sjunga hahah.




Sen så har vi ghetto fabolus Nene Leakers . Som inte är rädd för att säga vad hon tycker hon har två söner . Hon har en foundation för kvinnor som lever med men som misshandlar de för det jorde hennes ex och hon vill gäran hjälpa de som behöver och vill ha hjälp . Jag skulle ju inte kalla henne för den med mäst class eller den som har de bästa kläderna men hon är cool endå.



Sisst men inte minst har vi Sheree Whitfield hon skulle jag bara kalla för fabolus hon har sjukt bra klädsmak hon har 3 ungar och är singel men va gift med en nfl spelare . Som hon nu vill töma på allat han äger hahahah så jävla skön.


Veckans video

2009-09-21 00:37:11
Hej det är måndag och det är en ny video . Den hära veckan så är det Fat joe med låten Aloha en låt som får mig att tänka på sommaren sjukt  fin video kolla in den.

Amber Rose i elle magazine

2009-09-19 23:32:43
Hej hej kolla in kanye west sjukt coola flickvän Amber Rose bilder från de upp comande number av elle magazine . Hon har också fått ett  modell kontrakt med  ett av värdens största agentur Ford . Jag tycker att hon är sjukt cool kör sin egen stil och just dont give a fuck hahahahha det är nice .



Kanye West Nominerad för 9 Bet Awards

2009-09-18 13:12:00
Hej jupp Kanye stile got it alla vet ju vad som hände på vmas men asså det göra han inte till en semre artist jag tycker att  han gör sjukt bra musike och jag gillar han fortfarande han måste bara tänka inan han pratar hahahah och jag tror faktis att han va sjukt full eller hög vet inte vilket men kanye i got love for u and fuck all the haters.
kanye-west-bet-hip-hop-awards-nominations-2009

Litte nät shoping

2009-09-18 13:05:42
Hej hej för några dagar sen så va jag och Lilla Anna i ringen centrum skanstull. Vi va ine på H&M och jag såg de snyggaste skorna asså jag blev helt förälskad i de de va rosa och hade en jätt snygg design  och ganska hög klack . Tänkte bästela de när jag kom hem men jag glömde så jorde det i dag men de rosa fans inte kvar bara de svarta de är också sjukt snygga . Så jag bästelde de och en sjukt snygg kläning som jag vet kommer att sitta så bra på mig hahahahah skorna kostade 399 och kläningen också.


Kim Kardashian är lätt påvärkad

2009-09-17 22:56:12
Hahahah asså Kim Kardashian är inte en tjej som dricker för att hon inte gillar smaken av alkohol . Hon va ute med sina sysstrar och bestämde sig för att dricka hon tog det litte för långt hahahah kolla in henne.

Hallå grym låt

2009-09-17 22:08:42
Hej hej jag måste bara sätta up den hära videon jag älskar låten den hetter she  aint got,  med Letoya Luckett kolla in säg gärna vad ni tycker?? .

Älskar min Matilda <3

2009-09-16 22:51:09
Min bästa vän i hella värden är Matilda men jag kallar henne Eva heheheh har känt henne i fyra år och hon är den enda som kan säga att hon vet allat om mig och jag vet allat om henne . Hon är mamma till min underbara gud dotter och snart till min gud son också . Om ni inte visste så har jag varit model va med i agenturen synkcasting när jag va  15 och jag jorde mitt första modell jobb med matilda. Vi va i skarpnäck där matilda bode vi va på väg hem till henne när en kvinna med en barn vagn sprang och stopade oss hahahaha. Det va ju litte skumt men sen så bäretade hon att hon va en fotograf inte villken som hällst uttan en skit bra en asså hon hade fotat för elle vogue och många flera . Vi fick kolla på hennes bilder sen så sa hon att hon vilde fota matilda jag blev ju inte förvånad hon är ju skit snygg ser utt som en modell men jag blev litte förvånad när hon vilde fota mig med hahahah men skit glad . Jag kommer i håg att jag frågade Matilda hella tiden asså  är det säker på att jag också skulle bli fotad hon kanske bara villde att jag skulle ge dig sällskap hahahahah . Vi hsde sjukt kul vi blev sminkade stylade och fick fota med andra modeller blan anat Hanna Frih som är med i mikas och hon är typ värsta super modellen . Asså jag tycker att hon är sjukt snygg också.


 första modell bilden vad tycker ni ????



snygga hanna

15 till 19 år

2009-09-16 22:19:31
Hej gud jag satt och kollade på mina bilder asså gud vad mycket man kan förendras på 4 år. Jag ser inte allas ut som jag jorde när jag va 15 hahahqa tycker fan att jag såg mycket bätre ut då. Jag tänkte också på jag jag byter mitt hår ganska ofta hahahaha men det är not som jag aldrig kommer att sluta med  . Kolla in mig Fån 15.19.Det fins många bilder men kan ju inte lägga upp alla som jag har hahahahahahahahahah 
15 år
16 år
tror att jag va 17
17
18 i usa hi hi

19 år

Litte smått

2009-09-16 21:25:54
Hej hej i dag så har jag klantat mig med izabelle och anna gud vad jag älskar mina tjejer skulle inte klara mig utan de. Kolla på vår tråkiga video som vi spelade in på donken asså det är not fel på youtube kan inte lägga upp hella videon det blir typ bara 26 sekunder men den är skum i alla fall. Jag ser sjukt full ut i den hära videon .


Kolla på the secret life of the american teenager

2009-09-15 23:38:44
Hej hej alla söta läsare i dag har jag typ bara  varit framför datan och kollat på the secret life of the american teenager sessong 2 . Asså jag älskar den serrien och jag tycker att alla som är mellan 13 -20 och äldre borde see den . Man kommer att lära sig mycket av filmen speciellt för alla som är runt 15 och typ vill skaffa baran jag säger inte att det är not fel med det men man borde vänta. Det är inte så lätt som man tror kan jag tänka mig det är ju inte bara att födda ett barn du måste ta handom den ungen för resten av ditt live. Och jag tycker inte att barn ska födda barn det är min åsikt hate it or love it .

Rihanna på scen i gen

2009-09-15 12:35:39
Hej nu så ser man rihanna altoftar här om dagen va hon och upträde med kanye och jay-z med den sjuk sköna låten run this town kolla in den .

Kanye west pratar med Jay Leno

2009-09-15 12:25:53
Hej gud nu så tycker jag litte synd om kanye kolla in kilpet och se varför visst vad han jorde va skit dumt men han värkar ångra sig grymt mycket. .

Lägg till mig på blogglovin

2009-09-14 15:51:45
Hej gillar ni min blogg lägg gärna till mig på blogglovin skulle bli så hemmskt glad

Blame it on the a-a-alcohol

2009-09-14 15:36:16
Hej asså jag är så jävla envis  om det är not jag undrar över så måste jag ta reda på det . I nästan alla hip hop videon så ser man allatid de sto med en flaska i handen som typ i jame foxxs video blame it  eller jay-z rockboys där så ser man ju massa flaskor en som jag värkligen va nyfiken på va en rosa flaska så i en vecka så har jag lettat efter vad den hetter asså  till slut så hittade jag namnet  på den och den hetter Nuvo och är typ den nya cristal alla stora hip hop artister  ha den som Ne-yo, Fabolus, Fat joe , Rick ross, Akon ,T.I. , Ludicris och många flera. Nuvo är en bubblande vodka drink i en hälig rosa färg flaskan ser l ut som en perfym flaska enligt Anna men jag tycker att den är cool.Efter Nuvo så har vi Jay-z new favort champagne eller new och new är den väll inte men den hetter Armand de Brignac den fins faktis att köpa i sverige kosstar mellan 2000-4000 . Den flaskan är sjukt snygg kolla in de.





Mitt första video klip med Anna

2009-09-14 14:10:21
Hej kolla in mitt första video klip hahahaha asså vi har sjukt tråkigt .

VMA DEL 2

2009-09-14 13:50:14

Vem va snyggast kläd ??  själv så tycker jag beyonce hon va sjukt snygg i den röda kläningen pink och shakira hadde ju likadana kläningar men jag tycker att den va snyggast på shakira. Taylor Swift hade också en fin kläning  och cassie med sitt halv rakade huvud men hennes kläning va snygg på henne . Alicia keys hade en jätt söt kläning på sig  fina va också keri hilson och katy perry de hära är min ine lista vem vad snyggast tycker ni ???
   














Semst kläda va lätt lady gaga  och jag förstor hon vill stika utt men asså nej det dära va inte fint .Jlo hade en sjukt söt kläning men det som hon la på den va fullt sen så har vi kanye west flickvän Amber Rose


VMA del 1

2009-09-14 12:47:34
 hEJ asså jag va uppe till 6  för att kolla klart på vmas 2009 det va värkligen värt det. Gud det va ju litte drama kanye west skämde ut sig så grymt asså att han bara gick upp på senen tog Taylor Swift mikrofon och sa så hära


“Yo Taylor, I’m really happy for you, I’m [going to] let you finish — but Beyonce had one of the best videos of all time. Och stackar taylor gick bara där i från asså hur dum får man vara . Men nu så har han bet om ursäkt men han tycker fotfarande att beyonce borde ha vunnit det tycker jag med men endå kanye hahahaha så hära sa han när han bad om  ursäkt ,

 I’m sooooo sorry to Taylor Swift and her fans and her mom,”  “I’m in the wrong for going on stage and taking away from her moment!”Beyonce’s video was the best of this decade!!!!… Everybody wanna boooo me but I’m a fan of real pop culture!!! …I’m still happy for Taylor!!!!” he added. “I’m not crazy yall, I’m just real. Sorry for that!!! I feel really bad for Taylor and I’m sincerely sorry!!!”

kanye-west-taylor-swift-vmas-outburst-1

Veckans video

2009-09-14 00:43:01
Hej det är ju måndag nu det betyder att det är daks för en ny video. Den hära veckan är det Keri Hilson med låten  Slow Dance videon är bra tycker jag och gissa vem som är med i den ??? . Jo ingen anan en vår kära chris brown kolla in den.

Kommer ni i håg Jade

2009-09-13 21:20:02
A nu så skriver jag litte mera om flera top model tjejer kommer ni i håg Jade som va med i sessong 6. Tjejen som hade sjukt mycket luft asså om jag såg ut som henne så skulle jag också ha så mycket luft hahahahaha. Hon har fått sjukt mycket jobb efter top model bland anat så har hon varit modell för appel bottoms sen så har hon varait med i ne yos go on girl musike videon, LLoyds girls around the world videon  och har jort många modell jobb kolla in jade jag tycker att tyra inte borde klipa av henne allat hår hon ser mycket bätre utt med hår .


Kommer ni i håg Anchal ????

2009-09-13 20:23:27
Hej kommer non i håg Anchal från top modell 7 ??. Den sjukt snygga indiska tjejen som hade dåligt självförtroende, Men hon kom ganska långt endå men nu så har hon fåt bra självförtroende och har jobbat hur mycket som hällst hon har varait med i franska vogue och jort några bra reklamkampanjer.

Lauren London fick en litten pojke

2009-09-13 18:53:08
Grattis till louren london som fick en litten pojke . Jag srev ju för ett tag sen att hon va gravid och pappan till barnet är ingen mindre el lil wayne som väntar en till ungen snart med niva hahahah asså det är litte roligt asså men aj .För ni som inte et vem Lauren london är så är hon skådis och modell hon har varit med på några avsnitt av 90210 serrien , Entourage  och filmen ATL  hon har också varit med i ganska många hip hop videon .


Villken färg ??

2009-09-13 16:55:44
Hej gud jag har besluts ångest  jag vet att jag vill köpa en ny väska och jag älskar Louis Vuitton. Den väskan som jag vill ha hetter galliera gm  så jävla snygg men om jag ska ha den villken färg det fins två färger den vanliga bruna eller vit och de är ju derekt inte billig kostar runt  10.000 kr hahaha jag kommer att vara fattig i ett bra tag  om jag köper väskan asså jag kommer fotfarande kuna leva  men kan inte shopa hur mycket jag vill på ett tag det är det jag menar . men jag måste ha den . Så snälla gullungar hjälp mig att välja färg kommer typ inte att köpa den först i decmber men vill bästema mig nu .Tror att jag gillar den ljusa bäst.

Hallå

2009-09-13 16:01:43
Hej hej först så vill jag säga tack för alla kommentarer ni är så underbara love u.  Jag kommer snart att bli gudmor i gen för en av mina bästa kompisar matilda ska få en litten son kolla vad söt hon ser ut .

Hip hop video girls

2009-09-12 23:15:49
Hej hej alla som kollar på hip hop videos undra ni alladrig villka tjejer som är med på de ??. Jag vet att jag har jort  det och om det är not som jag undrar över så tar jag reda på det . Asså det fins ju hur månag video modeller som hälst men alla är ju inte lika kända tänkte skriva om de fem som jag käner till. Vi börjar med


Angel lola luv hon är i från Ethiopian men har bott i washington dc hon blev upptäkt av 50 cent .
Hon har varait med i kanye west ft tpain good life videon , Loyd banks hands up, Young Jezzy I Luv it ,Busta Rhymes In the Ghetto , Trey Songz wonder woman och många flera.



Sen så har vi Melyssa Ford hon är i från Toronto, Canada hon är ganska blanda hon  kommer i från vestindien norge och ryssland men bor i usa hon är en av de mäst kända modellerna och de äldsta. Hon har varit med i Happy people med  R. Kelly ,  yeah med usher ,Thong song med Sisqo , Big Pimpin med jay-z och många flera. Hon har också varat med i filmen three can play the game.



Sen så har vi Daphne Joy hon är i från philippinen och puerto rico hon började som modell imtvs wild n out men nu så är hon hur stor som hälst. Hon har varit med i E-40 ft. Akon- Wake it Up ,Jamie Foxx ft. NeYo- She got it(remix),NeYo- Miss Independent , Daddy Yankee- Pose , Flo Rida feat. Will.i.am- In the Ayer ,
Colby O feat. Akon- What U Got , Rihanna & NeYo- Hate that I love U , Dream- Shawty is Ten ,
Chrisette Michelle- Be Ok , Omarion- I'm Tryna . ludacris ft plies nasty girl och många flera.






 sen så har vi Suelyn Medeiros hon är i från Brasilien och har vext upp i Rio hon har varit med i
R Kelly I’m a Flirt , Chris Brown Wall to Wall , Snoop dog ft R kelly That’s that , och många flera





Sisst men inte minst så har vi Dollicia Bryan kommer i från usa hon har varat med i Omarion och bow wows girlfrend och uppföljaren till videon jump off, Lupe Fiasco superstar. Chris Brown whit you, Akon ft tpain i cant wait, Jame Foxx ft tpain blam it, Faboulus ft ne yo you make me better , Diddy ft Mario through the pain och många flera .




VEM ÄR SNYGGAST TYCKER NI ?????


Canada goose Ladies Solaris parka

2009-09-12 17:10:21
Hej jag vet det är litte för tidigt men jag har bästelt min vinter jacka oo den är sjukt snygg . Jag va på Nk med Anna i går för att prova jackan asså gud jag villde inte ta av mig den den är så snygg det tyckte Anna med och hon fixade så att jag fick 50% rea på Nk så kostar den 6500 men Anna fixade så vi får de för 3500 tack gumman jag bästelde en röd.

TAKERS 2010

2009-09-12 16:17:54
Den hära filmen kommer lätt att bli 2010 bästa film . Jag skojar inte oki alla tjejer kommer att smälta värdens snyggaste killar är på den hära filmen som Idris Elba , Paul Walker alla vet ju att han är sjukt snygg sen så har vi värdens bästa Chris Brown en sak till fuck the haters baby . Det kommer mera hihihhih Michael Ealy som är med i beyonces halo musik videon . Sen min älskling min baby T.I.P ricktiga namn Clifford Harris , Hayden Christensen , Jay Hernandez och  Matt Dillon. Kolla in trillern.

Christina Milian väntar sitt första baran

2009-09-12 15:58:21
Jupp Christina Milian är gravid hon och the dream kommer att få deras försa barn i hop . The dream har redan tre ungar med sångaren nivea som nu är gravid med lill waynes tredje eller fjärde unge. Så ett stort grattis till christina och the dream .


litte smått

2009-09-11 13:34:27
Hallo sitter i skolan nu slutar om en time .I morse så överaskade jag min lilla ko med att köpa en bitt paj och ett ljus i från 7 eleven skulle köpa tårta men han inte hahaha men hon blev överaskad endå skulle ta bild på det men hon åt upp den hahahaha jävla nörd asså den tjejen älskar mat jag skojar inte . När vi är i skolan och hon blir hungrig då går hon in på googel och googlar mat hahahahahahahahahahahahahaha så sjukt <3




Grattis min lilla ko

2009-09-11 00:17:33
I dag så är min lilla izabelle 17 år jävla skit ungen älskar dig endå du är bäääääääääääääääääääääääääässsssssssssst <3

Michael Jackson Tribute VMA

2009-09-10 22:13:03
Hej på söndag är det the vmas  och de kommer att ha en tribute till värdens bästa michael jackson kolla in reklam filmen.Så bra MICHAEL JACKSON FOR EVER . Blev det bara jag som blev sur för att blondinbella ska få åka till the vmas i stället för kenza asså nej hopas att hon kan engelska hahahahahahahahaha.Nej men äligt jobbar hon ens för mtv ??

Mtvs Lalas blogg

2009-09-10 19:44:20

Hej kolla in värdens bästa vj från mtv i usa lala hon har en sjukt bra blogg där man får se hennes personliga sida . Hon har många privat bilder och så får man se hennes sjukt söta son för alla som inte vet vem Lala är så va hon program ledare fär trl på mtv hon är också förlovad med basket sjärnan Carmelo Anthony som är pappan till hennes två åriga son som hetter Kiyana. Hennes familje är så sjukt söt asså så vill jag också ha en vacker dag här kommer litte bilder i från bloggen  vill ni kolla in den själv så är det IAmLaLa.com.




Makeover !!!!

2009-09-10 19:25:28

Från och med nu så pågor en stor makeover med min blogg asså den kommer att bli så sjukt snygg längtar . Det är en kompis till mig som ska fixa min sida men han är sjukt bra det va han som fixade den hära sidan pimpjuice.se oo  det kommer att bli så bra.


litte smått

2009-09-10 12:53:29
Hej är i skolan just nu har religon just nu som jag tyckerär sjukt kul. Har börjat snacka med mitt ex som jag va tillsammans med för typ 4 år sen det väcker litte gammla känslor hahaha. Så vi får se hur det kommer att gå . Jag älskar värkligen mig själv har typ 1000 bilder på mig izabelle tycker att jag är ego för att jag har mig själv som bakrundsbild på min data och min mobil hahahahaaha. Jag är säker på att det fins många som gör det.


Michael jackson på bio

2009-09-10 09:16:44

Den 28 oktober så kommer man kuna see michael jackson på bio filmen hetter this is it . Det är väll mera som en dokumentär skulle jag kuna tro man får se han förbreda sig inför det som skulle bli hans sista konserer i london följa hans karriär och mycket . Micheal we love you.


Slutar om 15 min

2009-09-09 15:20:01
Hej jaaaaaaaa jag slutar om 15 min sen så drar jag till stan med min älskade koooooo hon ska shopa litte  . Hon blir 17 på fredag jävla skit unge men älskar dig endå . Om ni undra så har jag typ inga bilder på min koooooo för hon vägrar att ta kort man kan lyckas om hon är ricktigt full hahahah

Tyra Banks vissar sitt hår !!!!

2009-09-09 09:50:36

Tyra Banks börjar 5 säsongen  av the tyra show med att komma ut utan att ha peruk eller weev fixat.
Jag tycker att hon ser ganska oki ut med tanken på att folk går runt och säger att hon är flintis hahahaha. Men hon ser mycket bätre ut när hon har fixat håret och jag vet att jag aldrig skulle gå ut utan mitt hårförlängning you have to look fabulous ever day every wher hahaha eller inte . Här är videon i  alla fall.


Christina Milian ochThe Dream gifta

2009-09-09 09:40:02
Hej hej tydligen så gift sig Christina MilIian och The Dream föra fredagen i las vegas Little White Wedding Chapel där  Britney Spears gifte sig med sin barn doms kompis Jason Alexander 2004. Inte därekt värsta dröm bröllopet jag skulle aldrig villja gift mig där i alla fall men grattis säger jag
the-dream-christina-milian-married

Tyra banks och bow wows

2009-09-08 19:11:12
Gud jag håller på att garav sönder mig tyra banks försöker att köra en fristill med bow wow på hennes talk show.
Hon är så rolig och hon avslutar det hella med att kyssa bow wow bästa kolla in.


MONSTER and BEATS

2009-09-08 14:38:28
Hej alla kollar ju på musik videon har ni sätt hörlurana som fins nästan med på alla musik videon men vet ej vem som har jort de???.  Nu så har jag tagit reda på det de hetter monster and beats  skapade av DR.Dre  jag måste skaffa såna men det är sjukt dyrt man kan köpa de på appel pris 3.390 kr. Nu så har lady gaga också designa ett para hörlurar för honom som hetter heart beats.



Hitler på aids reklamen

2009-09-07 19:47:01
Hitler är modelen för den nya aids reklamen som kommer ut den första december eller  World AIDS Day. Det står så hära på reklamen aids is a mass murderer med en bild på hitler som har oskudat sex med en tjej och jag tycker att det är grymt bra med tankne på vad hitler har jort kolla in den

Veckans video

2009-09-07 09:47:44
Den hära veckan är det en sjuk skön låt med jamie foxx ft drake kanye west och the dram låten hetter  
Digital Girl sjukt skön. Säg gärna vad ni tycker

Rihanna älskar chris fortfarande

2009-09-07 09:41:00
Asså vad är det med oss tjejer varför vill vi alltid ha tillbacka killar som behandlar oss som skit. Om rihanna vill ha tillback chris så är hon dum men jag vet hur hon tänker har jort samma ska typ 100 gånger vi måste sluta med det för att de killarn som behandlar oss som skit och vi går till backa till de det blir en ursäkt att forstäta med det för de. Dom tänker hon kom tillbacka så jag kan göra vad fan jag vill hon kommer aldrig att lämmna mig !!!!!
Hon tycker att hans dom va  onördig varför ska de vara från varandra i fem år och att hon fölåter han asså det är ju oki att förlåta han men det hon måste göra är att glöma han och gå vidar med sitt live enligt mig.

Är i skolan

2009-09-07 09:29:23
Hej hej sitter i skolan just nu jag är så sjukt tröt sommnade inte förs vid 2. Mitt ex ringde mig och försökte få mig att åka till han i spanien nu på fredag hahahahaha snubben måste tro att jag inte har not live. Typ att om han säger hopa så säger jag hur högt ett av skällen varför vi inte är till sammans men han vägra inse fakta att vi inte ä bra för varandra visst vi kan vara kompisar men inget mera. Jg är ju sååååååå söt det är därför han vill ha mig tillbacka men jag pallar inte med en svatsjuk kontrollfreak.

Africkans musike

2009-09-06 18:17:30
Som alla som läser min blogg vet att jag är en stolt africkan i från gambai . Jag lyssnar inte så mycket på africkans musik men jag har några favoriter som diva Viviane N'dour från senegal men alla vet ju att gambia och senegal är som ett land pratar samma språk , samma kultur och mycket mera. Viviane kan värkligen sjunga hon har en sån vacker röst tycker jag fast jag inte fattar vad hon säger så älskar jag hennes musik här kommer en favorit.

Vem är snyggast ???

2009-09-06 16:52:23

Enligt mig så är de snyggaste  hip hop tjejerna i värden  bland anat kim kardashian , megan good, beyonce, keri hilson , och louren london  jag tycker att kim vinner  Vem är snyggast av de tycker ni ???.'
84990296,  /Getty Images Entertainment
85947844, Getty Images /Getty Images Entertainment

88787229, FilmMagic /FilmMagic


Sysstrana Kardashian Gillar Choklad

2009-09-06 15:48:52
Jag säger bara jag håller med kim och hennes lilla sysster khloe män ska vara choklad eller kol det är då de är som godast hahaha. Khloe började för några veckor sen data lakers sjärnan Lamar Odom som har nyss förlängt sitt kontrack med lakers  för 4 år till och han får 30 miljoner dollar för det säger bara en sån kille släper man inte hahahahaah. Och det sägs att  kim är till sammans med sitt ex  reggie i gen de är så sjukt fina tillsammans.Både gillar i alla fall sports killar mmmmmmmm gott hahahaahha.
Khloe-Kardashian-Lakers-Star-Lamar-Odom-Dating

88675557, Getty Images for Edelman /Getty Images Entertainment

Diva Davanna

2009-09-06 04:41:17
Tyra Banks vem ??? den hära lill tjejen kan gååååååååååååå asså sjukt hon är så jävla grym en ricktig diva . Lätt att hon kommer att bli den nya tyra banks hon kommer också vara med på top model 13 och lära tjejerna gå asså kan det bli bätre en så och hon är bara 9 år   kolla in henne.


Tione Johson

2009-09-06 04:27:03
Den hära lilla flicka är så rolig , så jävla söt och hon kan sjung. Tione är bara 9 år men har stora drömar och jag ärsäker på att hon kommer att bli skitt stor en vacker dag kolla in henne på ellens show ni kommer att dööööö av garv.

Gudmor igen och en syssling på väg

2009-09-06 03:42:53
Just ja jag har glömt att berätta jag ska bli gudmor för andra gången för det är så att lilla söta Mercedes ska få en lille bror i början av nästa år . Längtar så att jag kan få skämma bort lilla leon som han kommer att få hetta en sak som jag är bra på är att köpa fina presenter hahahaha. En bild på matildas söta mage jag tror att hon är i vecka 20. Inte nog med det så ska min kussin som är mera som en sysster få sitt första barn som också är en litten pojke längtar jag älskar bebisar hmm jag kanske borde få en själv haahahah nej skojar bara . Bilden på matildas söta mage kolla in hennes fina blogg www.majbebis08.blogg.se

LIPSY

2009-09-06 00:54:10

Hej är just nu ine på lipsys hemmsidan asså de har så sjukt fina kläningar och alla som käner mig vet att jag älskar kläningar fundera på att köpa några från hemmsidan men det kommer att bli så dyrt med frakt kanske borde jag vänta tills jag åker till london . Det är inte bara jag som gillar lipsy även kenza och blondinbella har kläningar där i från. Här kommer bilderna på de kläningarna som jag fasnade mest för måste ha de.
Image of Jewelled Gathered Bust DressImage of Colourblock Body-Con Dress  Image of Zip Front Body-Con DressImage of Grecian Drape DressImage of Draped Bejewelled DressImage of Studded Strap Body-Con Dress


Lugg eller inte ????

2009-09-05 18:35:15
Hej hej jag fundrar på att skaffa lugg i gen men jag vet inte. Alla mina kompisar tycker att jag ser sjukt snygg ut i lugg vad tycker ni borde jag fixa det ????






Rihannas nya hem i Beverly Hills

2009-09-05 14:56:55
Hej kolla in rihannas sjukt stora mansion i beverly hills med en egen spa,bibliotekoch pool.Skulle lätt vilja bo där hahaha men vem skulle inte vilja det?
Villan skulle ha kostat 72 miljoner kronor, men Rihanna prutade ner priset med över 20 miljoner
Rihannas nya hus i Beverly Hills

Älskar min blogg

2009-09-05 01:02:06
Nu så ska jag gå och sova men måste bara säga gud vad jag älskar min blogg. Jag tycker att alla som har ett stort intresse av hip hop musiken och klädder borde läsa min blogg . Jag är sjukt tack samma för alla mina besökare det betyder grymt mycke för mig att det fins folk som försöker  läsa min blogg trots att jag inte kan stava. Det beror på att jag har dyslexi men det ska inte få stopa mig jag kör på en då god natt L.O.V.E B DIVA

Kanye West och Amber Rose

2009-09-05 00:35:30
Jag blev så glad när jag hörde att Kanye och Amber  blev tillsammans i gen för de är så jävla coola. De är perfekta för varandra jag älskar hur bra de klär sig när de går ut tillsammans funkar varje gång. Här kommer litte cool bilder på ett av de coolast kändis paren enligt mig.
88735004, FilmMagic /FilmMagic
90328852, BuzzFoto/FilmMagic /FilmMagic
85297194, WireImage /WireImage

Chris Brown intervju med Larry King

2009-09-04 11:44:05
Äntligen så är chris browns intervju med larry king här. Där så kommer allt fram gud jag tycker så synd om han ni måste kolla in den .Han älskar fotfarande henne och vill typ ha henne till backa

Kourtne och kendra

2009-09-03 10:32:35

Jag visste ju att  Kendra den föredeta playboy tjejen väntade barn men jag hade ingen anig om att kim kardashians stora sysster kourtne också va gravid. Det är tydligen så är det bara två dagar mella datumen som de beräknas att född på. Här är en atikel med de båda i tidnigen us weekly.

 


Appel Bottoms

2009-09-03 09:11:48
Hello  i love Appel Bottoms för ni som inte vet så är det raparen nellys klädmärke. Det är bara för tjejer och de har så sjukt snygga kläder jensen sitter som en dröm formen som man får i de är sjukt snyggt. Gud jag längtar tills jag ska till usa så jag kan köpa massor av kläder. min dröm är ju att ha en klädd affär där jag ska sälja olika klädmärken från usa som baby phat ,Dereon,Appel Bottoms,Rocawear. Det är not som jag måste jobba med för jag vill värkligen ha en egen affär.




Lång tråkig dag

2009-09-02 15:14:48
Hej hej sitter i skolan nu med min lilla ko izabelle gud den hära dagen har varit sjukt tråkigt. Jag vill hem nuuuuuuuuuuuu hade nyss web design som jag trode skulle vara roligt men gud så fel man kan ha holde på att somna nää nu juger jag hahahah. Spelade the sims 3 i stället älskar spelet och kan inte sluta. Gud jag är så glad att om 10 månader så är jag klar med skolan lääängtar.L.O.V.E  BDIVA

EN GAMMAL BILD PÅ MIG

Rihanna i Vogue

2009-09-01 23:43:56

Rihanna kommer att vara på omslaget av den senaste numbert av vogue italien sjukt gryma bilder kolla in






Bilden på lill wayne tredje baby moma Nivea

2009-09-01 22:35:48
Här är en bild på Nivea med en jätte mage så sjukt söt undra om hon kommer att få sin baby inan louren london??
nivea-pregnant

Fabolous så tung

2009-09-01 22:16:04

Hej hej asså fabolous nya album är så jävla grym det fins inte en enda låt som jag inte gillar. Den hära är med den super coola keri hilson låten heter Everything Everyday Everywhere

 


From hoes to Ladys

2009-09-01 17:17:54

Hej nu så kommer de två första videon från min och sandras sjuka serrie from hoes to ladys hahaha allat som ni kommer att få see är bara ett skämt jag och sandra fiantar oss nu så presentera jag de två första tjejerna som ni kommer att få see.


Vi börjar med Juliet som bor i ATL en förvirad vit tjej som tror att hon är svart hon . Är född i africka men flyttade senare till  atl där hon blev en hora och nu så vill hon förändras tror jag och söker till from hoes to ladys. Här är hennes intervju video . OBS sjukt roligt!!!



 

Sen så har vi Laquescha henne kan man bara beskriva med ett ord ghetto fabolus. Laquescha bor i new york queens det är där hon är uppväxt hon har inte därekt värdens bästa iQ men är sjukt rolig. Det mästa som hon har känat som hora är 5 dollar som för henne är skit mycket här kommer hennes video.


Sasha Fierce min collection för dereon

2009-09-01 15:23:52
Beyonces snygga klädd märke dereon gör nu en min collection som har inspererats av hennes senaste album iam sasha fierce. Jag tycker att det är sjukt snygga klädder kolla in de.Men allat som är i från dereon tycker jag är grymt snyggt säg gärna vad ni tycker skulle ni kunna ha på er not i från dereon???



beyonce-sasha-fierce-for-dereon-clothing-linesasha fierce.
Stripes Lux DressGolden Diva Short RomperRacey Stacie Super Skinny JumpsuitIndependent Lady DressChecks in the MailAbout A Girl

Rihannas cd omslag till hennes nya skiva

2009-09-01 14:56:08
Snart så kommer rihannas efterlängtade skiva i december om jag har rätt .Den hetter  Rated R  den kommer säkert att vara hur grym som hällst och den kommer att vara snygg också kolla in skivomslaget så grymt cool.Det är också många stora artister som kommer att vara med bland anat Justin Timberlake, Jay-Z, Pharrell,  Soulja Boy
och många flera längtar .

rihanna-album-cover-photo-rated-r

Vem kan hjälpa mig att göra min blogg snyggare??

2009-09-01 10:39:58
Hej hej  jag behöver non som kan hjälpa mig med att fixa min blogg skulle bli så himmla glad säg gärna till bara.

´