Wish Me Good Luck!

2012-05-29 08:58:31
God morgon dolls!! alltså är verkligen ledsen över att det bli så få inlägg men har så mycket på gång att jag knappt hinner med mig själv . I dag ska jag på en arbetsintervju och jag hoppas och ber att jag får jobbet önska mig lycka till . Sen så har jag massa roligheter på gång hihi berättar mer om det så fort jag kan . Men ska i alla fall försöka fixa en grym smink video innan veckan är slut lovar!!.


Vilken Grym Fest!

2012-05-28 08:29:03
God Morgon dolls! Då är set en ny vecka igen då föra veckan var underbara bra väder och en massa skoj . Men nu ser det ut som att regnet är på väg inte kul. Förlåt för inget bloggande i lördags eller igår men var trött efter allt festande i lördags . Det var ju som sagt frugan Saffies systers dotters dop och en Gambiansk dop fest brukar vara ganska stort det var sjukt mycket människor och alla hade på sig så finna kläder speciellt mamma till barnet och självklart så kastar vi runt en massa pengar för att det är så vi göra!!! Älskar att vara Gambian vi har grymma fester!!!

Saffie och Binta Snygga Tjejer!!



Saffie och Vanissa känner ni igen henne ? Hon har blivit ljus hårig .


Jag och skit snygga saffie!!



Jag



Saffie byter om till sin andra klänning fyfan vad denna tjeje passar i rött stunning!!









Stunning Shoe Game!!

2012-05-26 12:15:38
Hej dolls hoppas att det är bra med er det är sjukt bra med mig tror att det kan beror på att jag har nya sko!!!! Som jag är super förälskade dom är så jävla snygga . Köpte dom i går och jag säger bara bilderna gör inte dom här skona rättvisa ska göra en video om saker som jag har fått denna månad förklara då vart dom kommer ifrån . Men så länge kan ni ju kolla på bilderna ursäkta mina fötter har inte smörjet in mig en hahahah alla svarta människor vet nog vad jag menar ser fan grå ut .


I’m pouring out my heart oh boy!

2012-05-25 05:42:24
I-I, I’m not living lifeI’m not living rightI’m not living if you’re not by my side oooh-ohhh . God morgon dolls alltså den underbara kännsla man känner varje dag när man är super kär <3 tänk att en person kan gör dig så glad hihihih . Det bästa är verkligen när man hittar någon som verkligen känner dig och vet exakt vad du tänker =) .  Även om ni bråkar så är ni bara arga på varandra i max 30 min om ens det . Det roliga är just nu när jag sitter och tänker och skriver om en viss person så ringer han hahaha sjukt!! . Har varit vaken sen 4 typ tänkte bara komma in och dela lite tankar med er dolls hihihi vi hör sen puss.


Då Är Man Hemma igen

2012-05-24 12:10:03
Hej dolls då är jag hemma igen . kände verkligen att det var skönt att vara borta lite har en massa planer inför helgen det är en väldigt stor Gambians fest nu i lördag då det är Saffies stora systers dotters dop . I dag ska jag hinna att hämta mitt gambianska tyg hos skräddaren kanske fixa naglarna inte säkert en och köpa lite mera smink . Vet inte om jag kommer hinna att lägga upp några smink videon denna vecka ska försöka men lovar inget. Men ska börjar springa runt nu vi hörs senare dolls!!

Ny Blogg Design

2012-05-21 10:09:58
Hej dolls ja det blir ju några nya inlägg här hihihi . Vad tycker ni om mitt nya blogg design? Är så trött på den samma vanliga så jag bestämd mig för att bytta allt och inte bara min Header . Själklart gjorde jag inte det själv ska tacka så sjukt mycket till min finna Sandra Love You Babe . Men som sagt har jag också bytt header vad tycker ni jag älskar den här känns mycket mer passande till sommaren  . Men när jag hade den rosa klänningen måste nog vara min absolut favorit header någon sin!! Den är så snygg.


Tiden Bara Flyger I Väg

2012-05-20 23:59:00
Herre gud tiden flyger verkligen i väg och i dag är ingen vanlig dag det är min underbara super söta och fina guddotters födelsedag . Hahaha alltså shit Mercedes är fyra år i dag på riktigt kan inte fatta att hon redan är så stor. Kändes som att det var igår hon föddes å jag börjar bli riktig gammal också . Men jag önskar henne en underbar födelsedag tyvärr är lil flickan sjuk =( hon skulle ha haft sitt kalas i helgen men hon har fått vattenkoppor så kalaset blev inställt . Det här låter lite taskigt men är faktisk lite glad att kalaset blev inställd hihihi då kommer jag ju kunna komma på den sen . Men som sagt stort grattis från tant Sally älskar dig gumman .












Blogg Paus

2012-05-18 02:40:33
Hej dolls skulle komma in och säga att jag tar en liten blogg paus åker bort i helgen . Men är tillbaka någon gång nästa vecka då kommer jag in och skriver en massa roligheter . Om ni undrar vart jag ska så är det så att jag inte känner för att del just det här hihihi hm är lite hemlighets full men dom som behöver vet vart jag är vet det så klart . Jag kanske berättar när jag kommer tillbaka vem vet ? Men hej då doll!! ni får ha det så bra så . P.S kom gärna in i alla fall det kan ju hända att jag uppdatera Puss .

I Am In Love With Nicki

2012-05-17 14:00:00
Hej dolls alltså jag är så förälskad i Nicki Minaj hon är så jävla vacker älskar verkligen hennes look speciellt i den nya videon  för låten Right By My Side som kom ut i dag . Inte nog med att hon är skit snygg men hon har super het Eye candy båda Nas och Chris brown är med i videon Chris sjunger och Nas är hennes kärlek i videon eller a båda är ju det men kolla in den dolls .


God Natt

2012-05-17 00:46:50
Nu går jag och lägger mig brukar aldrig säga god natt men gör det i natt hihi sov så gott dolls! Puss på er .


Dagens Outfit

2012-05-16 22:47:04
Hej igen dolls hoppas att ni har kollat på min video. Här kommer outfit som jag visade snabbt i videon . Har på mig en super snygg jumpsuit som jag köpte på h&m för 199kr i december föra året. Det roliga är att när jag köpte jumpsuiten var den för liten för mig så har aldrig använt den . Kan ni tänka er hur glad jag blev att jag kan ha den nu yeah!!!

Veckans Andra Look

2012-05-16 19:47:50

Hej dolls här kommer veckans andra och sista look älskar verkligen denna look hopas att ni gillar den också.

 


Fuck Outsiders!!

2012-05-16 11:39:50
God morgon dolls!! Vet att det inte blev något bloggande i går men tog en liten paus . Men det är en ny dag i dag hihi alltså jag kollade i går på outsiders som så råkade hamna om gamla käringar som åker till Gambia och gifter sig med någon som skulle kunna vara deras barnbarn . För ni som inte vet så kommer jag i från Gambia och jag kan verkligen säga att jag blir sjukt förbannad över hur dom får mitt land att se ut. Som att alla turister åker ditt bara för att utnyttja fattiga små pojkar wtf?. Förstår inte varför man alltid ska prata om det negative när det kommer till Afrika hur ofta är det att man ens för se något om Gambia på tv jo aldrig , När jag säger till någon att jag är i från Gambia så får jag alltid dessa två frågor ( åå Gambia visst är det där alla käringar åker för att träffa unga män?) eller ( Bor ni mitt i djungel i små lerhyddor ?) det är verkligen super irriterad jag skyller inte på dom dumman människorna som säger så skumma  saker dom vet inget om Gambia dom går ju efter vad dom ser och hör . Jag säger inte att det inte finns fattiga människor där det finns det gott om tror mig ska inte sitta här och leka att vi har det skit bra . Det är många som skulle behöva hjälp i Gambia men varför just fokusera på det negative så som i outsiders i stället för att prata om dom här gamla käringarna som åker till paradiset och träffar deras unga djungel män som dom själva säger . Varför kan man i stället inte pratar om allt det positive ? Gambia är ett vackert land det finns mycket att se vi har underbara stränder skit god mat super trevliga människor och det finns så mycket att se och göra där . Kan också säga att det finns väldigt mycket finna delar i Gambia som ser 1000 gånger bättre ut en här i Sverige huse som man aldrig skulle kunna tror skulle finnas just där i Gambia jag älskar mitt land älskar att vara i mitt land och vill någon vacker dag i framtiden flytta tillbaka. Så nu har jag fått ut alla som jag vill säga hahaha hopas ni ens fattar vad jag pratar om.


Dagens Look

2012-05-14 16:12:50
Hej dolls efter att har stot och sminkat mig i vad som känns som en evighet och det värsta av allt är att det inte ens blev finnt kolla på videon i alla fall hihih. Vet inte om ni har märkt det dolls men efter varje sminkning försöker jag att lägga upp lite outfit bilder på vad jag bestämde mig att sätta på för att ta bild på hela looken det är min nya rutin . I dag körde jag på med den super snygga pussel klänningen från asoa.com den kostade runt 350kr tror jag . Men är typ kär i den så fin måste använda den snart.


Veckas första Sminkning

2012-05-14 15:59:24

 

Denna veckas först smirk it looks really bad åå men det är alltid roligt att kolla på mig hihihi


Härlig Dag Med Dom Bästa

2012-05-13 22:02:06
I dag hade jag redan planer skulle i väg till Matilda och grilla med hennes lilla söta växande familj. Älskar verkligen att umgås med mina gudbarn Leon sov när jag kom så lekte med Mercedes vi körde innebandy byggde pussel åt glass , bullar och lekte med Barbie underbar . Sen blev det att äta grill det var super gott åt nog lite för mycket . Här kommer några bilder från dagen

Oväntad Utgång

2012-05-13 21:49:11
Hej dolls hopas att ni har haft en grym helg det har jag . Skulle ju köra en disney film maraton igår han typ kolla på 3 olika sen blev jag så himla sugen på att gå ut så ringde upp Jessica vid 22 och frågade vad hon gjorde . Hon var på väg in till stan för att gå på en krog runda med vår gemensam vän Lina . Jag bestämde mig för att hänga på så hopade in i duschen och gjorde mig redo är väldig glad över att jag gick ut för det blev en grym kväll som sluta underbart . Vanosuga you know what i mean !!! lol Här kommer igår dagens outfit klänningen är i från asos skärpet är i från gina .












Skit Mat Och Disney filmer .

2012-05-12 19:36:40
Hej dolls alltså jag har typ inget att blogga om för denna helg ska jag bara stanna hemma och mysa med mig själv. Har köpt en massa skit mat tänkte ha en disney film maraton hihihi älskar disney filmer man känner sig så ung =) . Men ni får ha en trevlig lördag dolls!! får se om vi hörs i morgon puss.


Flower Power Baby

2012-05-10 21:17:21
Här kommer dagens outfit körde på med fin byxor och min nya fina topp från Gina visade upp den igår. Men dom bilderna gjorde toppen inte rättvisa så här kommer nya bilderna .



Cold Ass Ice

2012-05-10 21:06:19

Här kommer videon där jag förklara och visar vad för smink jag använde för att få min look .


Cold Ass Ice

2012-05-10 19:58:22
Hej dolls alltså jag kan inte sluta leka med smink det är så roligt! I dag provade jag på något som jag aldrig trodde att jag skulle våga göra provade på blå ögonskugga hahaha läskigt . Men det är inte bara blått håller på att göra en video där jag förklara närmare den kommer upp strax . Här kommer en förhandsvisning i alla fall

Bad girl Get married

2012-05-10 01:09:26
Alltså jag är i chocktillstånd kan inte fatta att Natalie Nunn från Bad Girls Club 4 är gift jupp “I Run LA, Bitch tjejen är officiellt off the market . Hon gift sig den 5 maj med sin sjukt snygga amerikans fotbolls spelare Jacob Payne . Deras bröllop kommer självklart att vissas på tv tror att den kommer på amerikanska Bridezillas å längtar .


Nytt I Garderoben

2012-05-09 23:50:07
Hej dolls gud vilken dag jag har haft började dagen med att åka till Tumba och träffa Anna panna och hennes snygga syster Jing Tingeling och deras underbart så döttrar så jävla coolt att det är en månad i mellan deras ungar. Efter det åkte jag vidare till östertelje hem till Vanissa vi skulle gå på ett event men det blev inte av för att vi alltid är sena överalt Afrikaner och tid alltså hahahaha . Skulle faktisk bara komma in och vissa er lite nyheter i min garderob men skrev fan en bok men här kommer dom.

Min första nyhet är den här super snygga gula klänningen i från asos i pussel mönster bilderna på mig gör inte klänningen rättvisa. Den kostade 337kr. Halsbandet jag har på mig är i från h&m








Den andra nyheten är den här super söta toppen från Gina den är lite kort men så snygg. Älskar den turkosa färgen och dom fina blommorna den kostade 129kr så värt det.








Del 2 Smink Produkter

2012-05-09 03:13:18

Här kommer del 2 av mina smink produkter . Tyvärr så babblar jag så mycket att videon blev längre en 10 min och det är ju så länge det får spela med videofy me .


Look Closer

2012-05-08 19:23:40
Hej dolls tänkte komma in och vissa upp bilder på min sminkning från igår videon är uppe men här kommer bilderna så att ni kan se närmare älskar verkligen att ha röda läppar tror att det är min favorit färg just nu .

Mitt Läppstift Kom Inte med!!!

2012-05-08 01:07:51
Hej dolls kollade nyss igenom videon jag la upp såg att jag aldrig han vissa mac läppstiftet så här kommer en närmar bild på den . Sen så kommer del 2 av smink videon upp i morgon eller någon annan dag under veckan


Mina Grymma Mac Produkter

2012-05-08 00:41:46

Hej dolls här kommer den första smink video där jag visar upp mina Mac produkter .


Hej Dolls!!!!

2012-05-07 20:41:28
Hej dolls! Hopas att det är bra med er alla . Själv så kom jag nyss hem ifrån träningen körde lite dans fuego och det är super kul som vanligt bästa träningen skulle verkligen rekommendera att man kör på det . Men nu ska jag hoppa in i duschen tänkte bara komma in och skriva att jag snart kommer in och lägger upp en ny video haha jag älskar ju att pratat så det är perfekt tänkte vissa upp mina smink produkter för er som vill se . Är ju som sagt helt inne i smink nu för tiden vi får se hur länge det varar lol men vi ses om en stund dolls! . Här kommer en bild från föra veckans plåtning så länge

Happy Sunday!

2012-05-06 16:28:03

Hej dolls! Sitter hos min kusin och snackar en massa skit , hopas att alla har en underbara söndag så här ser jag ut i dag.


MORDGÅTA PÅ SKOKLOSTER

2012-05-05 22:08:54
Hej dolls!!! sorry förr dålig uppdatering men har varit så trött . Speciellt efter igår vi var på skokloster tror att det heter så inte säkert och med vi menar jag , jag Matilda och Vanissa . Vi skulle lösa en mordgåta typ och vi gick runt i ett slott och följde efter olika skådespelare sen skulle vi gissa på vem vi trodde var mördaren. Det var verkligen skit roligt så synd att jag hade skit obekväma skor fyfan vad ont fötterna jag hade tog av mig skona under vår underbara 3 rätters middag väldigt mysigt ett av dom bästa på länge .





Photoshoot Med Vanissa

2012-05-03 23:03:50
Hej dolls hur är det med er denna underbara kväll? Själv har jag haft en sjukt nice dag med min fina Vanissa vi var hos min vän Julan och tog en massa snygga bilder . Tänkte att det var dags att byta min blogg header. Får se om jag fick några bra bilder från i dag ska ta och kolla igenom alla bilderna . Hade verkligen super kul men det har jag alltid med Vanissa det finns fan inte en ända tråkig minut med den tjejen min galan suga baby!!. Här kommer några bilder från i dag som ligger uppe på min instagram följ mig gärna jag hetter sallybo där.

Provade på röda läppar älskar det så finnt!!!
Vanosuga Suga Baby!!!






Look At This Shoes Crazynes!!!

2012-05-02 23:46:15
Damn dolls!! Dom här skona är to die for herregud åå skulle verkligen döda för dom här skona min absoluta favorit måste vara dom från Christian Louboutin älskar det svarta med nitarna farligt snygga kostar runt 10.000kr tror jag säkert mera en så crazynes!!!. '

christian louboutin







Versace






Versace

En Till härlig Dag i Stan

2012-05-02 22:37:07
Hej dolls är så jävla förbannad det går verkligen inte att blogga i från blogg.se appen vet ej varför . Så jag har absolut inte glömt bort er =) , Idag var jag och frun i stan igen det är ju så himla fint väder så man får ju absolut inte sitta inne och ruttna . Här kommer lite bilder i från i dag mest ego bilder då hihihihi

En Härlig Date med Saffie

2012-05-01 09:31:11
Så dolls nu om min härliga dag med Saffie skulle ju skriva om det igår kväll men jag var så trött att jag somnade. Vi bestämde oss i alla fall för att ha en liten picknick i Kungsträdgården för att jag verkligen vilde se dom super fina körsbärsblommorna . Så jag köpte en sallad och Saffie hade med sig lasagne sen så köpte vi lite frukt och satte oss vid scenen på Kungsträdgården och som vanligt blev det en massa skratt underbart! Åh juste alltså jag lyckade ta värdens coolaste bild på fontänen i stan i går med min iphone den blev grym!! . Men här kommer bilderna från igår

Så Grym!!!











´