Hej På Er!

2012-08-26 10:12:43

Hej dolls hopas att det är bra med ej sitter på jobbet slutar runt ett. Då ska jag in till stan och möta Izabelle får se vad vi hittar på ;) . Snart börjar jag jobba lite mindre då kommer jag hinna blogga mer hihihi har en massa nya videon på gång också då kommer upp så fort som möjligt . Men vi hörs sen dolls skulle bara komma in och säga hej


Sommarens 10 Favorit Looks

2012-08-16 18:00:00
Hej dolls vi kan ju säga att denna sommar är över och snart är det höst. Längtar faktisk efter hösten åå älskar ju alla snygga höst kläder. Men innan vi börjar med höst kläder så ska jag vissa er mina 10 favorit outfits som jag har haft på mig under denna sommar säg gärna till vilken som är eran favorit dolls .
 
Number 1
 
                                             
 
 
Number 2
 
 
 
 
Number 3
 
 
 
 
Number 4
 
 
 
Number 5
 
 
 
 
Number 6
 
 
 
 
 
Number 7
 
 
 
 
Number 8
 
 
 
Number 9
 
 
 
 
 
Number 10
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kvällens!

2012-08-14 22:13:42

Hej dolls är på väg in till stan för en sen middag med min älskling Jessica. Tänkte komma in och lägga upp kvällens outfit. Jag har på mig en topp från Gina köpte den på rean för 50kr ;) älskar verkligen hur den sitter . Byxorna är mina vita vanliga från h&m det syns inte på bilden men dom har blivit ljus rosa ;( Fattat inte vad jag tänkte när jag slängde in min lila skjorta med mina vita byxor wtf? Aj här kommer kvällens outfit hahaha


From DragTo Fab!

2012-08-14 12:53:45

Hej dolls här kommer min första riktiga smink video . I denna videon får ni se steg för steg hur jag går till väga för att sminka mig. Ber om ursäkta i förväg videon kan vara lite för snabb men var tvungen att för korta den 46 min videon till runt 10 min lol mycket tid men jag tycker att det är så himla kul så hopas att ni tycker om den . För jag kan lova att det kommer komma flera =)


Disneys Modig

2012-08-12 18:38:37

Hej dolls hopas att ni har en bra söndag. Min dag började grymt bra gick upp vid 10 och gjorde mig i ordning och drog in till stan och mötte upp Vanissa och fina Natalie . Vi gick ju på förhandsvisning av disneys nya film Modig och gud jag är kär!!! Älskar verkligen denna film på riktig skit grym rekommenderar filmen starkt . Den har premier 31av denna månad .


Date Night!

2012-08-09 19:35:01

Hej dolls hur är det med er? Jag är nu på väg in till stan ska gå på bio med en vän vet inte riktigt vad vi ska se men troligtvis någon action film. Nu till dagens outfit har på mig vita byxor ifrån h&m orange topp från topshop och svart kavaj från någon random märke . Ses sen dolls


Classy Lady

2012-08-08 20:08:56
Hej dolls! tänkte komma in och vissa en outfit som jag satte ihop för ett tag sen gjorde till och med en video till den men ljuset blev så dåligt så kan tyvärr inte lägga upp videon =( Men har en massa bilder att vissa upp. Den sjukt söta vita klänningen är ifrån h&m köpte den för 50kr hihihih så glad den turkosa halsbandet är den med ifrån h&m tror att den kostar 100kr äskar färgen . Sen har jag mitt älskade skärp från gina och mina finna wedges från River Island . Jag tycker nästan att denna outfit är för söt för mig hahah vad tycker ni söt?
 
 
               
 
 
 
 
 
 
 

Dagens Bästa!

2012-08-07 13:53:52

Hej älsklingar det här underhåller jag mig själv med på jobbet . Hittade detta på Facebook och jag var bara tvungen att lägga upp den så jävla skön! Älskar Kim men det här var bara för bra hahahahahahah ;)


My Fabulous Asos Skirt And Peplum Top

2012-08-05 19:27:11

Hej dolls då är jag tillbaka med en ny outfit video . Den här gången visa jag upp två av mina absolut favorit plagg från juli månads inköp och om ni inte har kollat in min inköp video än gör det nu!!!. Jag kommer verkligen börja satsa mera på att just göra videon tycker att det blir mycket mer personligare och det är skit kul . Hopas att ni orkar höra mig babbla en hel del bara lol . Det som jag har på mig i videon är min super fina mönstrade kjol från asos och den söta svarta peplum toppen som också


Juli Månads InKöp Del2 Kläder =)

2012-08-04 15:34:45

Hej dolls här kommer andra delen av Juli månads in köp och nu kör jag på det bästa kläder!!!!


Juli Månads InKöp del1 Smink

2012-08-03 00:38:35

Hej dolls tänkte börjar med en ny grej här på bloggen. Där jag varje månad kommer in och visar upp mina in köpa dom flesta av oss tjejer älskar ju att shoppa så varför inte komma in och vissa varandra vad vi har köpt tycker att det låter skit nice så jag taggar Mammi , afoego, Fatima och min vanosuga haha vet att alla inte är lika mobbade som jag men skulle vara sjukt kul att se vad ni går och shoppar . Så kom igen nu tjejer show me . Här kommer min första del i alla fall .


´