En video

2010-02-28 19:11:46


Thumbnail

Min Party Outfit

2010-02-28 00:18:53

Hej dolls glömde att vissa er vad jag hade på mig i går va sjukt nöjd med valet . En röd klänning med litte puffarmar i från hm för 199 jimmy choo örhängen  midjeskärp i från gina och min absoluta nya favorit halsband från mq för 149 så jävla snyggt .


Thumbnail


Rolig fredag

2010-02-27 16:47:51
Hallå nu så mår jag litte bätre men kan typ inte andas . Som jag sa tidigare i går så träffade jag först sandra och gustavo i stan .Vi började med mat så klart kina buffe så gott men kunde inte äta så mycket för att jag inte måde bra satt mest och petade på maten medans sandra tvingade i gustavo massa mat synd hahaha . Sen så skulle vi shopa men jag kände inte för det asså jag måste värkligen vara sjuk om jag inte käner för att slösa pengar hahahaha  . Så jag drog hem och sov i två timmar måde mycket bätre efter det gick jag till sandra och vi fixade till oss sen så drog vi till grodan med gustavo fyfan vad kul vi hade de har sjukt bra musik där vi dansade sönder oss hahaha jag älskar ju att dansa  blev så varmt att man såg hämsk ut .En rolig grej vi såg Amir med hans väner han ropade ditt mig och frågade om jag va bossdiva och sa att han gillar min blogg dert va litte roligt att han läser min blogg blev super glad =) .
Så här såg jag ut i början på kvällen slutar inte lika bra haha

efter 4 timmar så ser jag ut så här fyfan vad jag är ful på den hära bilden Amir är lätt den snygga divan här .


Thumbnail

Sjuk

2010-02-27 12:52:56

Hej dolls  nu så är jag förkyld i stället asså gud det har ej varit en bra vecka för mig . Men jag lyckdes ha kul med sandra och gustavo ska vara barnvakt nu men berättar sen och lägger upp en massa bilder puss puss.



Thumbnail


Sjuk typ

2010-02-26 10:40:40
Hej hej asså det måste ju vara nått fel på mig i natt så hade jag så sjukt ont i magen i gen . Slutade med at jag spyde och nej jag är inte gravid man måste ju ha sex för att bli det lol  .Aj nu så mår jag mycket bätre så ska snart till stan med Sandra och diva Gustavo få se vad vi hittar på där vi ses sen puss puss .


Thumbnail

Lång dag

2010-02-25 19:45:28
Hej älsklingar kom hem för ett tag sen va i stan med sandra sen 10 typ altid lika roligt men asså villken jobbig dag . Fick nyss reda på att jag måste flyta våran student skiva till club metro den 15 april i stället för nu i mars så vi måste ha nya biljeter och hella köret jobbig  . Men men vad kan man göra.


Thumbnail

Svaren

2010-02-24 16:55:09
Hallå dolls sorry att det tar en sån tid för mig att skriva svaren men har så sjukt ont i magen håller fan på att döö. Hahahaha nej nu överdriver jag som vanligt men mår mycket bätre nui så kan svara på er fråger i från fråge stunden i går .

1. Vad hatar du mest och älskar mest?

svar : hm det va litte svårt  jag älskar min familje mest men också mina underbara väner och mina gudbarn . Det som jag hatar mest är falska människor .


2. vad jobbar du med?
 
svar : Jag jobbar inte går sista terminen på gymnasiet


3.hur har du så mkt pengar? jobbar du?

svar: hm hahaha jag har det bara bra  om jag behöver not så får jag det hopas att det inte låter fel .

4.Hur fick du dina läsare?

svar: jag är bara mig själv och skriver om saker som jag tycker om .


5.hur gammal är du och vart bor du ?

svar: jag är 19 år snart 20 hahaha och bor i stockholm , farsta


6.Vart köpte du den där I love LA?

svar: jag köpte den i gallerian i affären oasis.


7.Favorit blogg?

svar: sjukt  många favoriter hm kenza ,fattybom , lailaaziz , foki och många flera .








Thumbnail

Fråge Stund Med Sally

2010-02-23 13:24:10
 Hej älsklingar  tack för alla gratulationer jall are just to sweet . Sitter här ska strax få i mig not att äta men skriver först några rader till er . Tänkte ha en fråge stund så om ni undrar not över mig så är det bara att fråga för frågan är frie och jag lovar to tell the truthe and nothing but the truth hahahahaha så fråga på .puss puss


Thumbnail

Borde sova men neeeeeeeee

2010-02-23 02:46:42
Asså det hära funkar inte jag sitter upe sjukt sent borde fan sova nu lol. Men nej då i stället sitter jag här . Men nu så får jag fan försöka kan inte sitta hära hella natten så vi ses dolls god natt .


Thumbnail

BossDiva 1 år

2010-02-22 12:36:51
Omg kan inte fatta att jag har bloggat i ett år jupp i dag så fyller min blogg 1 år . Det är sjukt hur snapt tiden går älskar att blogga kanske inte den bästa på att uppdatera men jag älskar värkligen att blogg och hopas att det blir många år till =)


Thumbnail

Veckans Video

2010-02-22 08:23:51
Hallå det är måndag bara en vecka kvar till sport lov jaaa . Den hära veckan är det Ludacris ft Nicki Minaj med låten My Chick Bad sjukt skön tänker på mig själv fan i am a bad chick in a good way hahahahahahaha . Nicki Minaj är super cool och snygg vad tycker no Hot or Not ???


Thumbnail

Bilder

2010-02-21 17:54:02
Hallå älsklingar nu så är några bilder klara hahahaha fattar inte att jag tyckte att de va snygga  . Ser fan ut som en upstoppad korv  sjukt synd hahaha.Själv klart har jag taazat de litte det gör jag altid älskar det  så dont hate.


Thumbnail

Under construction

2010-02-21 16:37:07
Nu så är det dags för en ny heder äntligen så klart så är det en av mina bästa kill kompisar julius som ska hook me up . Som ni ser så är han sjukt dukitg båda på att  fixa och fotografera  det var ju många som gillade den som jag har nu  . Snart så kommer en nu





Thumbnail

Tiger Wood säger förlåt

2010-02-19 19:53:50
Hallå tidigare i dag så hade mr Woods tydligen en presskonferans där han ber om förlåtelse . Tycker så synd om han när jag kollar på videon men endå asså det va ju han som jorde fel det som är litte roligt är att bara för att han är så kände så är det värsta grejen men sånt händer varje dag



Thumbnail

Stop Hating

2010-02-19 02:14:51

Den hära videon är så sorlig börjar gråtar av att kolla på den . De hära tjejerna är mellan 9-12 år  och typ hatar sig själv för att folk retar de och kallar de för massa saker . Det ska inte behöva vara så för det spelar ingen roll om man är liten , stor ,kort ,long .eller om man är i från africka ,kina sverige ........... är inte vi alla vackra ??? så varför fins det så många som mår doligt  och vill endra på sig för att passa in i samhället  . Det finns inget som den perfeckta människan ingen är det men vi alla är vackra och ska käna att vi är det varje dag . Det ska inte finns någon som ska käna sig ful och jag tror att om du själv tycker att du är vacker så kommer alla att tycka det . Visst det är inte så lätt men om någon kallar dig ful.fet eller för kort eller lång eller vad som hällst eller om du hör någon säga oo she thinks that she is all that tänka bara eller säg [ honey i am all that ??? ] för det är du det är alla och det är not som ingen får glöma och vi måste sluta att vara elak mot varandra specielt vi tjejer .



Thumbnail

Meet The Browns

2010-02-18 18:12:59
Asså snälla jag ber er ni måste kolla på den hära klipet . Det är min och sandras absoluta favorti serrie kommer aldrig att trötna på meet the browns . Eller mr Brown han är ju så sexy hahahaha värdens roligaste man och han är tung på att dansa ni måste bara kolla på hella klipet men slutet är bäst .


Thumbnail

Så Tråkigt

2010-02-18 16:38:45
Hej dolls sitter bara här hemma gör inte så mycket mår inte så bra i dag =( . Men i morgon borde jag vara i gång just nu så vill jag bara sova hahahahah vi ses sen sötisar aa eller i morgon tata.


Thumbnail

Så Mätt

2010-02-16 23:19:51
Hallå älsklingar i dag så har jag inte jort så mycket  skolan sen hemma . Men fyfan vad jag är mätt hahaha först middag spagetti med köttfärssås så himmla gott . Sen så lyckdes jag få i migg två semlor med vanlilje kräm så gott hatar mandelmassa . Efter maten så tog jag och min lille bror en massa ego bilder hahaha kolla in de ses i morgon puss puss.


Thumbnail

Veckans Video

2010-02-16 10:21:37
Hallo dolls sorry för att jag inte bloggade i går men va så sjukt tröt. Men men det är ju en ny vecka och det betyder en ny video . Den hära veckan är det miss Letoya Luckett med låten Good To Me en skön love song säger jag bara vad tycker ni Hot or Not ???



Thumbnail

Hallå

2010-02-14 20:20:55
Hej älsklingar kom hem för ett tag sen . Säger bara det va en date som jag sent kommer att glöma så jävla rolig mr j kommer nog att träffa han flera gånger . But my my heart belongs to someone else kunde inte träffa han i dag för att han är bort rest men nästa vecka =) . Käner mig som en ny människa just nu kom ut i från duschen är super kär i mitt nya schampo luktar så sjukt gott kolla in mig utan smink hahaha roliga bilder ses sen


Thumbnail

Happy Valentine's Day

2010-02-14 00:38:17
Jaa det är alla hjärtans dag vilde bara önska alla en happy valentines day och hopas att ni har kul . Sjävl så har jag en date får se hur det kommer att gå hahahaha aj ska sova nu god natt dolls.






Thumbnail

Crazy För Rihanna

2010-02-13 23:38:59
Asså jag har blivit crazy för Rihanna har altid gillat henne men nu så kan jag absolut inte sluta lyssna eller kolla  på roud boy videon så jävla grym . Och hon är sjukt snygg absolut min favorti video med henne en så länge . Och det är inte bara den videon har lyssnat på hennes låtar hela dan och det brukar jag aldrig göra hahahaha .


Thumbnail

Kardashian for Bebe

2010-02-13 18:53:13

Jag blir så svartsjuk varför bor jag här ??. Kommer ni i håg stt för ett tag sen så skrev jag att sysstrana Kim Khloe och Kourtny Kardashian skulle designa en collketion för varumärket bebe . Nu så är den ute i usa asså så super fina klädder håller på att döö av avund vem skulle liksom inte vilja klä sig som KKK sysstrana ??? . Jag som älskar Kim så mycket asså tycker att hon är värdens vackraste kvinna och tänk att jag hade chansen att klä mig som henne men nej nej hahahahaha synd men kolla in de sjukt snygga klädderna . Och det som är synd att de är nästa hellt slut sålda i USA också .



Thumbnail


Här Kommer Den

2010-02-13 16:58:07
Hallo älsklingar lyckades till slut att hitta skiva omg fattar inte att jag  ska lägga up en låt som jag har jort . Det hära är för dig LAILA HAHAHA låten hetter boy har skrivit den själv men har några kompisar med som sjunger också  de är Jessi , Fresh och mckiko . Litte läskigt att jag sk lägg up den men men har jag sakt att jag ska göra not då gör jag det . Så här kommer den .


Thumbnail

Höra mig Sjunga ???

2010-02-13 01:10:00
Så ni vill höra mig sjunga lägger kanske up en låt som jag jorde för 2 år sen . Låten hetter boy hahah ganska rolig tycker jag men som jag har sakt jag tror ej att jag är non beyonce och jag vill inte bli non stor sjärna . Gör det för att det är roligt . Men ni får vänta tills i morgon måste hitta den damiga skivan hahaha lol . Här kommer en till bild i från i går min absoluta favorit tycker att den är super snygg kanske kommer använa den bilden när jag ska byta heder. Vad tycker ni ????



Thumbnail

Rude Boy Hot or Not ??

2010-02-12 10:21:01

Nu så är miss Rihannas fjärde video ute i från hennes nya skiva rated r . Det är videon till den sjukt sköna låten Rude Boy en rolig greje visste ni att jag sjunger också ?? inte för att jag tror att jag är beyonce utan för att det är kul jag har också en låt som hetter rude boy hahaha kanske borde jag lägga up den också . Aj videon är tung en av hennes bästa enligt mig kolla in när hon shakar tjejern kan röra på sig hahahaha . Rihanna är super cool som vanligt vad tycker no Hot or Not ???



Thumbnail

En Bild i Från i Går

2010-02-12 08:57:54
Hallå älsklingar tack för alla fina kommentar fotograferingen gick bra .Blev super nöjd med några av bilderna man gillar ju aldrig alla hahaha . Så nu är det bara att vänta tills de är fixade för jag fattar inte sånt skulle typ aldrig klara av det men lägger så klart up en bild =)


Thumbnail

Fotografering i Dag med Sandra

2010-02-11 08:35:21
Hallå my angels siter just nu i skolan men ska dra runt 11. Då ska jag möta sandra ine i stan sen så åker vi och tar massa nya fina bilder kommer att bli så kul älskar värkligen att ta snygga bilder blir så glad av det lol  . Jag är super glad och pig i dag brukar vara hellt borta vid den hära tiden men inte i dag hahaha kanske är det för att jag snakade med Mr Special i går hahahah blir så glad när jag pratar med han . Aj Girls or Boys vi ses sen puss puss



Thumbnail


Tredje Låten

2010-02-11 00:00:38
Hallå glömde nästan att lägga up den tredeje kärleks låten som också är Beyonce med låten Dangerously in love mixen typ den är så mycket bätre en den vanliga i från hennes The Beyoncé Experience konsert gråter nästan av den hära låten så fin .'




Thumbnail

Skolan

2010-02-10 11:18:58
Hallo dolls sitter just nu i skolan själv sjukt tråkigt käner mig så mobbad hahahahah så synd att izabelle är typ min enda kompis i skolan och hon är inte hära . A juste i går så fixade jag håret blev ganska bra i morgon så ska jag och sandra åka på en till fotograferig hopas att det blir fina bilder så jag kan byta min heder =).



Thumbnail

En Stor Shoping Dag

2010-02-09 20:55:08

Har haft en sån underbar dag dagen började med lunch sedan blev det shoping i stora mängder . Va först ine på pub och köpte smink i från mac för ungefär 1230 hahah brukar inte normalt köpa smink för så mycket men de hade mycket som jag villde ha . Köpte brunkräm , concealer ,läppstift , rouge och värdens kollaste roug borste som är jort på äkta hår låter litte läskigt hahaha men coolt . Sen så köpte jag undisar på hm och dagens bästa köpa va lätt min super snygga Balmain inspirerad kort jack i svart och guld älskar den hahaha så snygg . Shopade mycket mera men nu så är jag för latt för att skriva up alting så det blir bilder  =).


Thumbnail


Andra Låten

2010-02-09 19:55:19
Hello dolls har haft en underbar måndag skriver snart om den men först kommer andra kärleks låten . Som är Keyshai Cole med låten haven sent . Hörde den första gången när jag va i usa sommaren 2008 blev förälskad i låten kunde inte sluta lyssna på den så fin .




Thumbnail

Första Låten

2010-02-08 20:44:39

Snart så är det ju alla hjärtans dag ja på söndag . Alla hjärtans dag är min absoluta favorti dag älskar kärlek fast jag är ju inte så bra på att hitta non till mig själv lol. Men endå älskar att få blommor och choklad . Så klart måste man ha kärleks musike så jag har min egen lilla lista med 7 av mina favorit kärleks låtar . Första låten är Beyonce med Halo asså jag värkligen älskar den hära låten kommer att bli min och min framtida mans första dansen låt hahahahahahahahaahah aj här är den .






Thumbnail

Veckans Video

2010-02-08 15:18:23
Hej älsklingar det är måndag asså en ny vecka det betyder så klart att en ny video ska komma up på bloggen. Den hära veckan är det en sjukt skön låt det är Ludacris med How Low så jävla skön älskar att dansa och se how low i can go hahahahahah kolla in den Hot or Not.



Thumbnail

Gucci Våren 2010

2010-02-07 01:56:20
Hallå va nyss ine på gucci de har hur snygga vår och sommar saker som hällst jag blev kär i många fudera på att köpa någon av de hära skorna tycker att jag färkänar det lol en student present till mig själv . Men äligt de är att döö för . Här kommer litte vår nytt i från gucci som ni bara måste få see det är alt i från skor till klänningar .




Thumbnail

Anne Hathaway i GQ

2010-02-06 21:31:21

Säger bara sexy lady fyfan vad Anne är snygg kolla in hennes bilder i GQ . Så hot hot hot den sidan har man inte sätt henne i förut.



Thumbnail


Det regnar Köttbullar

2010-02-06 21:11:45
Hej dolls komm nyss hem efter en lång hälig dag . Va först och kollade på filmen det regnar köttbullar hahahahahaha asså den är stört skön en film som är värd att see man blir litte hungrig av att se den lol. Efter bion så åkte jag till ikea med mamma va där i typ 2  timmar typ sjukt tråkigt sen så blev det mat kina buffe så gott . Vad har ni jort ???


Thumbnail

Fredags Mys

2010-02-05 19:18:24
AA det är ju fredag nu så då blir det film ska kolla på my bloody valentine 3d hahahah kommer typ att kissa på mig hahahahahahaha . Men god natt på er så ses vi i morgon kolla in de hära fula bildern på mig och sandra i från helgen gud som man ser ut



Thumbnail

Sötisens fina Klädder

2010-02-05 18:58:24
Här kommer bilder på lilla Leons söta klädder som jag köpte i NK i dag .söt pyjamas och en heldräkt från Tommy Hilfiger  han kommer att bli sjukt söt i de . Och så klart så kommer han att få mycket mera presenter i från sin gudmor =)


Thumbnail

Kardashian Smycken

2010-02-05 15:20:47
Kolla in de hära grymt snygga smycken som sysstrana Kourtney , Kim och Khloe Kardashian har designat . Asså jag vill ju typ ha alla speciellt armbandet som Khloe har på sig på bilden . De fick litte ínsperation till kollektionen i från deras armeniska rötter . Så jävla snygga smycken vad tycker ni Hot or Not jag säger HOT HOT HOT.'





Thumbnail

Värdens sötaste ungar

2010-02-05 14:46:40
Hello dolls kom nyss hem va hemma hoss Matilda för att träffa mina sjukt söta gud barn lilla Leon är så sööt vill bara äta up han . Och Mercedes har blivit så stor hon va sjukt blyg satt hoss sin pappa och kollade på mig med sina stora dockögon hahaha så söt . Han att åka till enk en snabbis för att köpa present till Leon vissar bild sen .




Thumbnail

God Natt

2010-02-04 22:43:22
Hej älsklingar vaknade nyss sjukt synd så kommer nog att vara upe hella natten . Så nu så ska jag äta och sen kolla på flavor of love älskar den serrien så jävla skön hahahah vi ses i morgon sötisa god natt


Thumbnail

Varför blir jag altid kär i fel killar ??

2010-02-04 13:26:52
Asså det är not som jag aldrig kommer själv att kuna svara på . Fett synd asså varje gång jag tror att det ska funka så går det inte . Men jag har en känsla att jag kommer att hitta non snart hopas det . Alla som har en bra kille har värdens tur det har inte jag men kanske snart .






Thumbnail

Baby Mason Första Radio Interview

2010-02-02 21:21:01

Lilla Mason va för några dagar sen  med sin mamma Kourtny moster Kim och mormor Kris Kardashian . På sitt första radio interview hoss Ryan Seacrest  han är så sjukt söööt kolla in videon  asså jag döör vill också ha en unge .



Thumbnail

Taylor Swift tapade och hade sönder en av hennes Grammys

2010-02-02 20:40:21
Hahahahaha fett synd Tayler Swift van ju 4 grammys  i söndags . Efter pris utdelnigen så skulle hon på presskonferans och ta bilder då råkade hon tapa den och den gick i två bittar tror att det va för årets album som borde ha gått till beyonce host host men hon  fick ny . sjukt roligt endå kolla in videon .






Thumbnail

Sötisen

2010-02-02 19:39:15
Hej dolls sitter här med lilla sötisen LB  är sjukt tröt tror att jag ska sova i en timme typ hahaha det blir altid mera en en timme . Skulle åka på kryssning i dag men årkar inte är så jävla tröt asså men hopas att du har det kul sandra  <3



Thumbnail

Några Få Ord

2010-02-02 12:15:17
Hej Dolls just nu så sitter jag i skolan ska strax börja med svenskan men tänkte bara skriva några få ord först . Det är sjukt många som tror att min väska är fake jag är inte en sån person om jag inte kan ha en äkta då går jag heller med  inget alls men men de är bara haters så det spelar ingen roll hahahahah aj älsklingar nu börjar jag så vi hörs sen puss puss .


Thumbnail

Veckans Video

2010-02-01 20:35:13
Lätt en av de bästa veckorna på länge .Så klart måste vi ha en till grym video  den hära veckan är det sköna Usher med låten Hey Daddy . Älskar videon en  H&M modell är med på videon kolla in denHot or Not den är  bra enligt mig .



Thumbnail

Välkomen Till Värden Lilla Leon

2010-02-01 20:30:13
En till väldigt underbar sak jag har blivit Gud mor för andra gången till värdens sötaste lill pojke  . Leon har inte träffat han en men längtar så söööt han föddes i går 19.24 var han född han är en stor litten pojke väger 4670gr och är 55 cm lång . Grattis till min Älskade Matilda du kommer att vara värdens bästa mamma eller aa det är du redan <3.


Thumbnail

Jag har fått min Baby

2010-02-01 16:09:04

Hallo Dolls jag är sjukt glad för nu så äntligen så har jag fått min lilla älskling en LOUIS VUITTON  GALLIERA PM. Kostade 10.000, 400 jag är så glad älskar min nya kärlek . Så klart va jag tvungen att säga det till er och lilla kinesen som är så glad hahaha litte löjligt att man är så glad över en väska men så är det sååå glad .




Thumbnail


Vem Var Snyggast På The Grammy Awards

2010-02-01 04:23:50
Sitter just nu och kollar på the grammy awards så jävla grymt . Min favorit del var michael jackson tribute så himmla fin .Såg ni när beyonces söta sysster son fick gå upp på scenen med Rihanna och Jay-z så sööööt . Så klart så fanns det super snygga klänningar på röda mattan min absoluta favorit va miss Rihanna hon är så jävla cool . Älskade henne i den vita klänningen  . Brukar gillar Beyonce men hennes första klänning va inte som jag förväntade mig en endå snygg. Alla visst väll att Lady Gaga skulle komma med not skumt men men det är det som gör henne unik .Kolla in listan på de  bäst klädda enligt mig vad tycker ni  ????

















Thumbnail

´