Go Girl!!

2012-04-30 21:16:45
Hej dolls försökte faktisk mobil blogga i dag men ser nu att det inte gick berättar om min dag snart ska bara ladda upp bilderna från telefonen . Alltså jag är sjuk jag har en systemkamera men jag använder min iphone i stället det hahaha aj . Men nu ska jag skriva om Rihanna och hennes nya video till låten Where Have You Been . Älskar verkligen den låten lätt en av mina favoriter från Talk That Talk och videon är fan lika grym!!! Man får se en helt ny sida av Rihanna hon är ju inte den som lär sig koreografi direkt men hon köred på det den här gången och hon var grymt duktig ingen Beyonce men vem fan kan slå den kvinnan kanske Blue Ivy om några år hahahaha


Min Nya Passion

2012-04-29 23:43:53
Jag har verkligen hittat en ny passion och det är SMINK gud visste inte att man kunde ha så kul med smink. Sitter verkligen och försöker lära mig så mycket som möjligt måste själv vill inte betala för värsta utbildningen för det är inget jag vill jobba med så utan det är bara en ny hobby. ÅÅ måste verkligen köpa massa borstar , penslar, ögonskuggor ja you name it allt man ska ha ska jag fan köpa sakta men säkert . Satt och lekte lite igår innan jag gick ut med Saffie så här blev resultatet  ursäkta läpparna enorma!! hahaha.


We Wanna Party And Bullsh-t , Cause That's Just How We do!!!!

2012-04-29 14:23:38
Igår kväll var verkligen grym! Gud hade så sjukt kul med min fru Saffie alltså jag och den tjejen skrattar så himla mycket när vi är tillsammans. Vi var på någon afrikans club när vi först kom ditt tyckte vi att det var lite skumt med ett nytt ställe så vi stog bara och garvade sönder oss men efter ett tag när musiken börjar komma in i våra system kunde man inte låta bli att röta på sig till lite bracket haha . Men jag tycker fortfarande att vi var för uppklädda igår speciellt Saffie hon var så jävla stunning! sin sjukt snygga gröna kavaj men hon är alltid snygg. Själv så körde jag med min svarta kavaj igen en orange topp under det och guld byxor .

Giftig Frukt!!

2012-04-29 13:34:33
Hej dolls åå hade sjukt kul igår berättar mer om det strax . Hallå på riktigt vi har fan gift eller något i vissa frukter här . Jag köpte en ananas i går åå den såg så himla god ut och det var den faktisk . Men den var också giftig jag är inte allergisk mot något och jag har ätit ananas förut men igår fick jag så jävla ont i tungan det tog ett tag men ju mer jag åt av den desto mer började tungan att brännas kan inte ens dricka vatten utan att det gör skit ont. Alltså wtf? Ska man inte kunna äta frukt längre för att dom sprutar på så mycket skit på den . Men får kanske skylla mig själv köpte den för 15kr hhahahahahaha nej men ärligt det borde inte spela någon roll.

Cheers to the freaking weekend!!!

2012-04-27 19:56:49
Då kör vi i gång helgen dolls!! Är på väg ut för en grym tjej kväll med min underbara Vanissa och om jag får säga så är min outfit stuninng!! . Hahaha jag har på mig en svart vit klänning från primark och den super snygga svarta kavajen är ifrån gina . Körde på grön ögonskugga första gången jag våga på färg själv vad tycker ni? Eller Mammi hur gjorde jag ifrån mig godkänner du ?? Lol vi hörs i morgon dolls


Väldigt Bra Orsak

2012-04-27 19:15:00
Hek dolls!!! Gud det känns som att jag inte har bloggat på 100 år och för första gången har jag en bra orsak till varför jag inte har bloggat. Det är så att vi håller på att renovera här hemma så jag var tvungen att koppla bort modemet som jag har till internet vi har tyvärr inte trådlöst internet utan telefon och internet sitter ihop . Just nu använder jag mig av min nya dongel så jag kommer att kunna blogga som vanligt .


Singel Ladies Is Back!!!

2012-04-24 23:07:14
ÅÅÅÅÅ är så jävla glad att värdens bästa serie Singel Ladies kommer tillbaka den 28 maj . Ni som inte har sätt denna grymma serien en måste börjar nu på en gång ingen fråga om saken tjejer. Gillar ni mode snygga killar och självklart massa drama måste ni se den . Det ända som suger med Singel Ladies är att Stacey Dash som spelade huvudrollen Val har slutat . Men men det är lugnt min favorit är ändå Lisa Raye som spelar den sjukt sköna Keisha Green . Som sagt ni måste se den dolls!!


Viktigt Med Självförtroende

2012-04-24 21:25:47
Hej igen dolls haha gud jag låter verkligen mobbad när man läser det jag skriver . Men tänkte pratar om självförtroende och orsaken till det är att jag känner många människor som har sjukt dåligt självförtroende det tycker jag är jäkligt synd . Jag tycker att alla människor är vackra på sitt egna lilla sätt och det är super viktigt att man själv tycker att man är värdens snyggaste människa nu menar jag inte att man ska vara arrogant och tycka att man är bättre en andra utan bara kunna kolla på sig själv och säga fyfan vad jag är snygg. Jag kan säga med en gång att jag har typ den största egot man kan hitta hahaha jag är typ kär i mig själv hahahahaha men själv klart har jag mycket som jag vill själv ändra på inte för att göra någon annan nöjd utan mig själv . Så dolls nu skulle jag vilja att ni skriver till mig vad ni gillar mest med er utseende det kan vara exakt vad som hällts! Jag älskar mitt face hahahaha tycker att jag har ett vackert ansikte fina ögon läppar och mina hamster kinder =) Som sagt vill verkligen veta vad ni tycker .

Kim And Kanye

2012-04-24 20:03:14
Hej dolls alltså vad tycker ni om Kanye och Kim Kardashian ? Jag blev inte chockad när jag hörde det . Men vet inte riktigt vad jag tycker alltså dom skulle verkligen få fina barn ihop . Det ända som är fel är att det får Kim att värka helt cp wtf liksom hon är fortfarande gift plus att dom två fick Amber Rose att se ut som värsta ängeln med tanken på att enligt henne gjorde hon och Kanye slut över just Kim. Men men önskar don lycka till måste säga att dom är sjukt sööta ihop Kim get your money girl!!

Irriterad !!!!!

2012-04-23 16:14:31
ÅÅÅ alltså jag är så sjukt irriterad just nu hatar när man sitter och väntar på besked som aldrig kommer . Speciellt när det är något viktigt som verkligen kan förstöra allt för en . I bland undrar jag vad vissa människor gör när dom säger att dom jobbar hur fucking svårt kan det vara !!! Ursäkta mig dolls men kände att jag behövde få skriva av mig lite ilska .

Bilden är passande

En Närmare Titt

2012-04-23 07:00:44
God morgon dolls då var det måndag igen hatar verkligen måndagar så trist och vädret gör det inte bättre . Nog om det nu såg faktisk att min video där jag visar upp mina favorit clutches har kommit upp nu . Tänkte lägga upp dom här bilderna tog dom precis efter att jag hade filmat klart hahaha vet inte vad jag håller på med men det är meningen att ni ska fokusera på väskorna och inte mig haha lycka till haha nej skojar bara . Om ni kollar videon så vet ni lite mera om dom här super fina clutches.

My Stunning Clutches

2012-04-23 04:58:12

Hej dolls tyckte att det var på tiden att jag visar upp något mera en bara skor! Hoppas att ni gillar mina super fina clutches.


Gårdagens Outfit

2012-04-20 14:25:00
Så här såg jag ut i går när jag gick på förhandsvisningen av Projekt X med Matilda och Vanissa . Jag har på mig en svart kavaj från ett rendom märke gud vad jag älskar kavajer man kan aldrig gå fel med en snygg kavaj so stunning! Min orangea topp kommer i från topshops Kate Moss kollektion den är typ 3 år gammal . Byxorna syns knappt på bilderna men det är guld Jens ifrån H&M och så klart lila läppar på det hihihi alltså jag vill verkligen lära mig mer om smink ska fan ta och köpa riktigt bra penslar och borstar eller vad det nu är man använder hahaha .

'

YES I DO HAVE A BIG ASS EGO LOL!!

Rihanna Eller Rita

2012-04-20 12:13:00
Jag sägar bara Rihanna Navy!! all day every day . Men Rita Ora är också grym synd bara för henne att alla kommer att jämföra henne med Rihanna dom är verkligen sjukt lika bara det att Rita är lite ljusare hm vad är det med Jay-z hahahaha nej skojar bara men på riktigt det finns verkligen bilder då man skulle kunna tror att dom var systrar crazynes!! Dom verkar också ha samma smak när det kommer till män det sägs att Rita dejtar Drake nu vet ej om det är sant eller inte . Som sagt dom har typ samma still och liknar varandra mycket vad tycker ni dolls? Borde Rihanna se upp för miss Rita Ora?


Over Twitter??

2012-04-20 01:40:06
Hej dolls hopa att det är bra med er med mig är det helt underbart . Mådde skit dåligt hela igår och delar av i dag men känner mig frisk nu . Var också på Finest förhandsvisning av den super grymma filmen PROJECT X berättar mera om den i morgon .
Nu så vill jag pratat om den här hemska videon som jag hittade på word star hiphop alltså det här är så synd tjejen i videon blir brutalt misshandlad för att hon skrev något taskigt på twitter. På riktigt vad är värden på väg ? Jag tycker att nät mobbning är fel men att slå ner någon så brutalt är bara hemskit! att någon stor och filmar det gör hela saken vare jag tycker att vi tjejer borde hålla ihop och sluta hata på varandra så sjukt mycket . Jag vet inte ens vad jag ska säga om den här videon riktigt för utom att jag blir jäkligt upprörd och får lite ont i hjärtat man måste kolla själv för att förstå hur hemskt det är .


Poker Pro!

2012-04-18 16:28:04
Hej dolls jag mår verkligen skit dåligt i dag har typ sovit bort hela dagen . Hatar verkligen att vara sjuk. Nu  lite om igår var ju med Vanissa på ett pokerevent  igår Matilda var också där det var verkligen sjukt kul  vi fick lära oss att spela poker sen så var det en liten poker turnering man kunde vinna en kryssnings värd 5000kr och få spela poker med riktiga proffs haha min lila Vanissa som aldrig har spelat poker kom faktisk två kan fortfarande inte tro det så jävla grym! Det tog bara himla långt tid typ vi satt där typ i 3 timmar. Här kommer lite bilder på den nya poker proffset Vanissa

Kvällens Plan

2012-04-17 11:49:39
Hej dolls hopas att det är bra med er alla ? Själv ska jag strax i väg tänkte bara komma in och säga hej . Har lite planer denna vecka i kväll ska jag på ett poker event med Vanissa och Matilda ska se om jag har ett bra poker face haha tror inte det va  . Ska verkligen ta med min kamera i kväll och ta lite bilder så att jag har något att vissa er senare i kväll . Sen så är det också tid för en ny video inlägg tycker jag så ska se till att få det gjort. Men vi hörs sen dolls puss puss.
Bra poker face?

Jag Är Bara För Snäll

2012-04-15 18:18:22
Mera om igår dolls innan jag åkte till Vanissa så gick jag och träffade en annan kompis som hade feber och kände sig lite hängig . Så snälla jag gjorde i ordning värdens gulligast korg min vän tränar sjukt mycket så jag hade i lite frukt jordgubbar, Bananer, Apelsiner och Kiwi jag hade också i halstabletter men det bästa med hela korgen var den super söta nallen som fick namnet Henry av mig hahahah . Här kommer en bild på min fina korg samt igår dagens outfit.

Grattis Vanosuga!!

2012-04-15 18:09:36
Hej dolls kom hem ifrån Vanissa för ett tag sen min lila suga baby fyller 21 år i dag yeah ett stort grattis till henne. Vi har inte firat henne riktigt en förhoppningsvis gör vi det i under veckan som kommer. Men jag sov hos henne i går vi satt uppe hela natten och snackade skit samt så åt vi choklad doppade jordgubbar så himla gått .
''

Jag Kan Inte sluta Skratta!!!

2012-04-12 20:50:36
Herre Gud dolls jag kan inte sluta skratta den här videon gjorde min dag Saffie skickade den till mig på riktigt ni måste se den . Alla vi afrikansk barn känner nog igen sig i det här det gör jag i alla fall .


Good friends?

2012-04-12 20:42:27
Good friends are like stars. You don't always see them, but you know they're always there! Det är så sant jag har märkt att livet är för kort för att vara arg över små saker . Jag har saknat min Matilda så himla mycket så det var sjukt kul att träffa henne i dag. Vi har typ inte pratat på 4 månader . Men det känndes som att det var igår vi pratade i telefon är så glad att vi är såna vänner som kan klara av att gå igenom våra faser och bli vänner igen . Det blir inte alltid så bra mellan folk som det blir i melan oss men är så jävla glad att det blir så <3 <3 <3

Tankar Och Planer

2012-04-11 21:46:26
Hej dolls kom just i från jobbet gud vad skönt det känns att bara sitta ner =) hahahaha. Snart är veckan slut tiden går så otroligt fort nu innan jag vet ordet av det är jag typ 30 !! Nej skojar bara men på tal om ålder min fina Vanosuga suga baby! Aka Vanissa fyller 21 år nu på söndag wihoo och själv klart ska vi fira henne . Vi funderar på att gå ut börjar med en middag sen dansa hela natten lång . Men har typ inget att sätta på mig men det gå ju alltid att ordna . Ja dolls har faktisk inte så mycket att skriva om nu för tiden men nu fick ni lite i alla fal . bjuder så klart på en bild som absolut inte har något med texten att göra

Love House Of Dereon

2012-04-10 19:41:08
Hej på er dolls vet att jag bloggar knapt längre men har verkligen inget att skriva om lol mitt live är trist just nu . Men åker som sagt förmodlingen till london om två veckor längtar!!!.  Ska då försöka hitta kläder i från Beys kläd märke house of dereon åå så himmla snygga klädder verkligen to die for!!! Hittade några bilder från look booken så fab.

Shoe Game Update

2012-04-10 00:43:15

Hej dolls har absolut inget att skriva så tänkte vissa lite nya skor i stället . ÅÅ längtar verkligen efter att få åka till London och köpa mera skor <3 <3


Jag Och Lille Bror

2012-04-06 17:48:39
Hej dolls vad har ni för er? Glad Påsk på er alla  själv siter jag hemma och umgås med mina bröder . Har absolut inget liv längre sjukt synd hahah . Sk bli kul att få åka till  London vid månadens slut längtar <3 har inte mycket att skriva om skulle bara komma in och säga hej . Bjuder på några bild med mig och min lille bror från vår photo booth plåtning  hahaha så går det när man har tråkigt hahahaha


Ny Kardashian Musik Video

2012-04-04 00:07:43
Hej dolls kom nyss hem kolla vad jag hittade på youtub en till Kardashian musik video den här gången är det till låten Lady Marmalade så jävla skön älskar Khloe och Kourtne så himla sköna kolla in den .

Sen Middag

2012-04-03 20:05:25
Hej dolls hur är det med er jag har varit  i skolan i dag sen kl 9 kom hem vid 3 . Nu sitter jag här och väntar på att min kära kompis ska komma och plocka upp mig ska på en sen middag hahaha . Tänkte bara komma in och vissa hur jag ser ut i dag

Jag Dog Litte

2012-04-02 15:51:48
Ok dolls jag dog litte när jag såg H&M EXCLUSIVE CONSCIOUS COLLECTION som kommer ut den 12 april!!. Skulle verkligen vara en dröm om jag fick tag på minst ett plagg vill ha den orangea klänningen sjukt mycket så jävla snygg. Eller den vit lilla klänningen också verkligen to die for .

I Want To Talk That Talk

2012-04-02 15:33:41
Hej dolls åå ber så mycket om ursäkt men jag har verkligen inte haft tid att blogga . Men jag är tillbaka nu och ska försöka uppdatera flitigt tänkte göra några video bloggar också kanske vissa mer skor eller bara prata skit för jag älskar ju att prata som alla vet hahaha . Tänkte verkligen börjar göra mera video bloggar som om det finns något ämnen som ni vill att jag ska ta upp eller något som ni kanske vill att jag ska vissa är det bara att säga till så fixar jag det.

´