The real housewifes of atlanta

2009-09-21 13:01:45
hEJ hej  nu så är jag i skolan har inte jort så mycket under helgen bara kollat på the real housewifes of atlanta. Säger bara drama hahaha älskar det och gud va de hära kvinnorna är ricka det är sjukt hur mycket pengar  de gör av med. Några av de har egna syilelister frisörer makup artister kockar och barvakter. Två av de är gifta med idrottsmän  Deshawn är gift med Eric Snow som spelade i nba men är nu capten för Cleveland Cavaliers hon har tre söner med han 
    . Sen så har vi Lisa Wu Hartwell Lisar är halv africkan americkan och halv kines .Jag skulle  säga att hon är den smataste av de alla typiskt kineser hahahah  nej men hon är gift med Nfl spelaren Ed Hartwell som hon gifte sig med efter en månad de har en son tillsammans. Hon har också en egen smyckes linje som hetter Wu Girls ett kläd  märken  för barn som hetter Hart 2 Hart Baby . Hon jobbar också som mälkare med sin man de har en egen firma .

Sen så har vi Kim Zolciak aka the gold digger a asså vet ej hur jag ska förklar henne hon har två döttrar och lever på sin mystiska pojkvän som hon kallar för big poppa a sen så ska hon släppa en skiva hm fast hon inte kan sjunga hahah.




Sen så har vi ghetto fabolus Nene Leakers . Som inte är rädd för att säga vad hon tycker hon har två söner . Hon har en foundation för kvinnor som lever med men som misshandlar de för det jorde hennes ex och hon vill gäran hjälpa de som behöver och vill ha hjälp . Jag skulle ju inte kalla henne för den med mäst class eller den som har de bästa kläderna men hon är cool endå.



Sisst men inte minst har vi Sheree Whitfield hon skulle jag bara kalla för fabolus hon har sjukt bra klädsmak hon har 3 ungar och är singel men va gift med en nfl spelare . Som hon nu vill töma på allat han äger hahahah så jävla skön.


Kommentarer
Postat av: Malinhe - fotobloggen. ♥

Anmäl din blogg i månadens blogg!

http://malinhee.blogg.se/2009/september/hejsan-1.html#comment



du vinner en länkning på min blogg!

K R A M A R ♥

2009-09-21 @ 13:22:07
URL: http://malinhee.blogg.se/
Postat av: Anonym

kanal och tid?

2009-09-21 @ 13:40:48
URL: http://anwb.blogg.se/
Postat av: malinhe - fotobloggen. ♥

SV: så lite så :) ♥

2009-09-21 @ 14:20:35
URL: http://malinhee.blogg.se/
Postat av: H A I D I J A K O B S S O N

Hej hopp ! :) Vad ska hittas på ikväll ?

2009-09-21 @ 14:36:14
URL: http://haidis.se/
Postat av: Anonym

ja, visst är den bra:D har inte sagt att den är ny heller :)

2009-09-21 @ 18:45:28
URL: http://[email protected]



Kommentera inlägget här:

♥ Ditt namn:
♥ Spara?

♥ E-postadress; bara jag som ser

♥ Din blogg/hemsida:

Skriv här:

Trackback